HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
zozi56:
--- Idézetet írta: dr samson ---Hivatalosan középiskolai, de ugye a diplomámmal taníthatnék majd általános suliban is (csak nem akarok). De az is lehet, hogy maradok tovább az egyetemen phd-zni, ha felvesznek, még nem tudom...
--- Idézet vége ---
Tanárszakos PhD-s? Ilyet se hallottam még. De mégis milyen témakörökkel foglalkoznak az ilyenek? Oktatáselmélettel?
Amondin:
Az attól függ hogy melyik középiskoláról van szó. Ha egy erős akkor kevésbé problémásak ha viszont egy olyan ahova még felvételit sem kérnek csak legyen meg mindenből a kettesed akkor az már lehet problémás. de pl a mostani osztálytársaimmal nincs semmi bajom persze azért van egy-kettő aki néha kicsit ellenszenves nekem de itt senki sem összehasonlítható azokkal a régi osztálytársaimmal.
dr samson:
Jó, most nehogy azt hidd, hogy a gimnáziumok/középiskolák különbek... sőt!
Amondin:
Hát megértem hogy nem akarsz általánosban tanítani még most is sajnálom az általános tanáraimat hogy miket kellett kibírniuk néhány volt osztálytársammal akik finoman szólva is voltak. Néhány dolgozatukat elolvastam mikor kiosztották őket és hallottam a felelésüket és hát sokszor már sírtam a nevetéstől amiket írtak és mondtak azt nem lehetet kibírni(főleg történelemből volt ilyen). Azok felejthetetlen pillanatok voltak.
dr samson:
Hivatalosan középiskolai, de ugye a diplomámmal taníthatnék majd általános suliban is (csak nem akarok). De az is lehet, hogy maradok tovább az egyetemen phd-zni, ha felvesznek, még nem tudom...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése