HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (503/1125) > >>

dr samson:
Á, gyerekek, de jó kedvem lett hirtelenjében! most írt honfi, hogy végre megjött a Legion of Three Worlds HC, épen és sértetlenül! Már alig várom, hogy a kezemben foghassam a kis drágát...

Amondin:
Hát igen még van egy kis esélyük de ez már abszolút nem rajtuk múlik. Vagy a broncosnak vagy a jetsnek ki kell kapnia aztán még a Houstonnak is és nekik is hozni kell a Miami elleni meccset meg ott van még a Ravens is akinek ki kell kapnia de végülis összejöhet.
A Houston a Patriotsal játszik otthon(szerintem hozni fogjuk a meccset)
A Broncos a Chiefs-szel játszik otthon ráadásul hát meg kell mondjam csalódtam a Chiefsben kaptak egy olyan irányítót akivel simán össze tudnának hozni egy 8-8-at de egyszerűen nem tudják megvédeni Casselt így úgy gondolom a Broncos nyerni fog.
A Ravens Oaklandbe megy sajnos a Raiders sem valami jó teljesítményeket hozz de volt egy pár olyan győzelme ami alaposan meglepett.
A Steelers ugye Miamibe megy szerintem ott hozni fogják a meccset.
A Jets pedig otthon fogadja a Bengalst. Erre már nem merek tippelni mert a Bengals az utóbbi meccseit éppenhogycsak megnyerte vagy kikapott és a jets is pengeélen táncol szóval itt még bármi összejöhet.
Hát most a Steelers olyan helyzetbe van mint tavaly a Patriots. De lehet hogy nekik összejön a Playoff.

Farek:
Nem, nem láttam a Steelers meccset, csak a végeredményt, és tökre örültem, hogynyertek. Így még mindig van egy kis hangyafasznyi esély a rájátszásra

Amondin:

--- Idézetet írta: Farek ---
Amondin: biztos hallottad, hogy pár napja egy csaj rávetette magát a pápára, és ugyan egy testőr leteperte, de azért a csajnak a ruhájánál fogva még sikerült lerántania a 16. Bennyt. Unokaöcsém ezt a következőképpen kommentálta:

A testőr missed tackle-ja miatt a csaj sackelte a pápát...  
--- Idézet vége ---

Igen valamit hallottam róla de nem sokat. Az unakaöcséd nem mondta véletlenül hogy right vagy left tackle miatt tudták sackelni?  És ha már témánál vagyunk mit szólsz a mostani hét eredményeihez?
Engem ezek fogtak meg de nagyon: KIKAPOTT A COLTS    pedig már én is úgy voltam vele hogy a Jetstől és a Billstől nagy csoda lenne ha kikapna főleg egy Sanches szintű irányító ellen(nincsen vele semmi bajom de végülis mégiscsak ő a második az NFL Interception ranglistáján) Hát megmaradt a Patriotsnak a dicsősége hogy eddig csak ők tudtak 16-0-ás alapszakaszt produkálni.
A Giants is kikapott de még hogy 41-9 én a bármennyire is utálom de a Giantsre tippeltem volna nem lesz már nekik sem playoff és szerintem kijelenthetjük a két wild card-os a Packers és a Cowboys(miután nyertek tegnap a Washington ellen)
Nyert a Steelers is bár elég nagy bírói segítséggel. Nem tudom hogy te láttad-e a meccset de én élőben láttam és 10 büntetést adtak a Ravensnek ami kereken 100 yardot ért. ebből a 10-ből 7 jogos is volt 2 vitatható de egy teljesmértékben rossz döntés volt. Ráadásul 4-szer nyerhetet volna a Ravens ha nem fújják vissza szabálytalanság miatt. én már sajnáltam a Ravens vezetőedzőjét főleg az utolsó visszafújásnál simán nyertek volna ha akkor nincsen egy illegal block.
Viszont azzal hogy a Jets nyert átvette a Ravens helyét a wild cardnál. de azt nem értem hogy még miért a Broncost írják wild cardosnak mikor ugyanannyival állnak mint a Steelers és ugye a Steelers egyszer már legyőzte őket. De majd az utolsó meccseken minden eldől.

Nitro:

--- Idézetet írta: Zerit ---a penthouse keszitett egy interjut jodorowsky bacsival
--- Idézet vége ---
Hát... tényleg elég bizarr.  És akkor még keveset mondtam. Nem tudom, mit szív az öreg, hogy ilyen gondolatai vannak, de biztos jó anyag.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése