HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Farek:
--- Idézetet írta: Amondin ---És részvétem hogy a Steelers nem jutott be de itt már tényleg nem sokat tehettek amit nekik kellett azt megtették de többi már nem rajtuk múlott
--- Idézet vége ---
Eh, ne is mondd. Persze nem most kellett volna a szerencsés összejátszásokra blazírozni, hanem megnyerni a kötelező meccseket, és akkor most nem kellett volna izgulni. De azért bosszasntó, hogy nem hoztátok a kötelezőt a Houston ellen... GRRR! Tényleg, kiderült, hogy milyen súlyos Welker sérülése? A második meccset már csak inkább háttérzajként hallgattam, mint néztem.
És basszus, a Miami szerencsétlen második számú irányítója mekkorát kapott!!! Nem csoda, hogy még szinte földet sem ért, de már mindkét csapat tagjai kétségbeesetten integettek az orvosért. Látszott, hgoy eszméletlen, nem kontrollálja a zuhanását, mert úgy dőlt el, mint egy zsák.
zozi56:
Tavaly én meg már éjfél előtt "lefeküdtem", vagy inkább kifeküdtem.
gabo:
Nem semmi!
dr samson:
Hidd el, az én szilveszterem is elég pocsék volt. Én már hajnal 1-kor lefeküdtem...
gabo:
Életem legrosszabb szilveszteri buliján vagyok túl! Ilyen hamar hazaérni vétek, de jobb mint ami volt!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése