HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (501/1125) > >>

CASSSH:
en veletlenul lattam :D . Hát nem valami extra de unalom úzesre jó :D .

zoli:
üdv, szoktátok-e nézzni, a superhös keresstettik cimü műsórt az egyik rajzfilm csatornán.ahol különböző emberek, az átaluk kitalált hősnek öltözznek be, hogy a karakterük szerepeljen egy képregényben ha nyernek. a marvel fönök vagyis stan lee vezeti a müsort    csak kicsit késön van este 10 után.aki edidig nem nézzte most nézze. már a második forduló meggy, az elsöt flasbeck nyerte,nem tudom hogy,lett-e belöle már képregény, ahogy azt stan lee igérte. vagyis kint már megjelent-e a győztes figurálol szoló ujság

Amondin:

--- Idézetet írta: Farek ---SB: nem tudom, a Chargers valóban nagyon meggyőző, az a hihetetlenül nagyképű Rivers azért tényleg jó irányító. De azért az öreg Brett papa és a Vikings is odaérhet még. Meg ugye tudjuk és minden évben el is mondják, a rájátszás egy egészen más banokság. Ezért is izgalmas ez a sorozat  A Dallas sem rossz Romoval, igazság szerint nem tudom, hogy tényleg mennyire marad benne a Coltsban/Saintsben az utolsó 2/3 vereség.
--- Idézet vége ---

Szerintem nagyon is. A Saints mindjárt az első meccsén kikap szerintem a Coltsnak annyi mázlija van hogy vagy a Jets vagy a Bengals megy Indianapolisba(vagy ha úgy alakul akkor a Ravens) és ugye egyik sem valami jó csapat de az AFC döntőn szerintem kiesneknak akár a Chargers akár a Patriots megy ellenük bár én inkább a Chargersre tippelnék. Az NFC-ben pedig a Saints szerintem elszáll az Eagles és a Cowboys meccsét nem merem megtippelni a Packers-Cardinals szerintem hozza a Packers és talán mennek Minnesotába egy harmadik visszavágóra ahol azért bármi megtörténhet szóval én az NFC-ből a Cowboyst az Eagles a Vikingst és a Packerst gondolom Superbowl esélyesnek.

Farek:
Igen, az örök eldönthetetlen vitatéma, hogy nyomjuk-e tovább a fiúkkal, és menjünk az eredményekért, meg tartsuk őket játékban, vagy pedig pihentessük őket, hogy kicsit összeszedjék magukat, ráadásul kerüljük a sérülésveszélyt. Ezt soha nem lehet eldönteni.

Ja a Cb nem volt hibás, alapvetően senki nem volt az, egy tipikusan rosszul sikerült meccsbaleset. De nagyon durván nézett ki.

SB: nem tudom, a Chargers valóban nagyon meggyőző, az a hihetetlenül nagyképű Rivers azért tényleg jó irányító. De azért az öreg Brett papa és a Vikings is odaérhet még. Meg ugye tudjuk és minden évben el is mondják, a rájátszás egy egészen más banokság. Ezért is izgalmas ez a sorozat  A Dallas sem rossz Romoval, igazság szerint nem tudom, hogy tényleg mennyire marad benne a Coltsban/Saintsben az utolsó 2/3 vereség.

Amondin:
Sajnos nagyon súlyos Welker sérülése azt olvastam hogy két szalagszakadása van így oda az egész szezonja pedig nagy szükség lenne rá a playoffban sok meccsen ő volt az egyetlen aki tényleg jól játszott mondhatni ő tartotta a többiekben a lelket. A meccs pedig egy ilyen után szerintem mindenki meggondolja hogy van-e értelme a kezdőcsapattal játszani. Magát a meccset nem láttam de azt írják hogy össze-vissza cserélték az irányítókat szóval nem tudom mi volt ott de azért már tényleg dühítő hogy megint 21 pontot kaptunk a 4. negyedben. A Miami irányítóját pedig én is nagyon sajnáltam tényleg elég nagyott kapott de erről persze nem a CB tehet azért remélem hogy rendbe jön bár mindjárt az első meccsén ilyet kapni nem biztos hogy folytatni fogja a továbbiakban.
Meg még a Bengals hogy kikapott 37-0 gondoltam hogy már nem biztos hogy mindent beleadnak de azért hogy még egy Field Goel-t sem tudnak összehozni ráadásul a két irányítónak együtt is csak 4 sikeres passza volt hát nekik sem lesz Superbowl ahogy a Coltsnak sem ha így játszanak oké hogy szakad a hó és minusz fokok vannak de amit ott bemutattak hát nem hinném hogy sokan ezt akarták látni. Bármennyire is utálom a Chargers-t most őket látom a legesélyesebbnek a Superbowlra.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése