HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Ben Reilly:
Szinkronosan sehol, angolul tudok hozzá linket.
Executor:
--- Idézetet írta: Farek - 2010. Január 07., 22:58:29 ---Néha már én is láttam belőle részleteket. A durva az, hogy ezt komolyan veszik, mármint felvállalják ország-világ előtt. Persze, rajongó vagyok én is, de nem biztos, hogy egy valóságshow keretein belül rohangálnék jelmezben. Igazság szerin nem tudom, hogy lesajnáljam, vagy irigyeljem őket... :)
--- Idézet vége ---
ezeket az epizódokat meg lehet valahonnan szerezni (mondjuk az első évadot, amit, ha jól olvastam, lehoztak magyarul is)? mert nem igazán találtam, lehet, csak nem figyeltem eléggé.. :nemtudom:
CASSSH:
Valaki nemtud veletlenul jó rajzolni noi charaktereket ??? mert nekem nem megy lenne egy saját képregényem csak noi charakter hianyzik , ferfi charakterek izmok meg minden eleg jol mennek viszont valahogy keptelen vagyok not alkotni :D. Én a mellektol se foljebb se lejjeb nemtudom folytatni a noi charaktereket :D.
CASSSH:
hát nagyon komolyan veszik abban az egy reszben amit láttam abban is sirt 1 kozuluk :D :D . Nekem a big brother jut eszembe róla , csak itt Stan a nagy tesó :D
Farek:
Néha már én is láttam belőle részleteket. A durva az, hogy ezt komolyan veszik, mármint felvállalják ország-világ előtt. Persze, rajongó vagyok én is, de nem biztos, hogy egy valóságshow keretein belül rohangálnék jelmezben. Igazság szerin nem tudom, hogy lesajnáljam, vagy irigyeljem őket... :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése