HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (489/1125) > >>

talgaby:
Hm, akkor a jelek szerint sikeresen sikeresen kitaláltad majdnem ugyanazt a történetet, mint Mcfarlane jó húsz éve. Viszont így igen ajánlott lesz majd... icipicit változtatni némely dolgokon, ha nem akarod, hogy a majdani olvasók is folyton felhívják erre a figyelmet.

CASSSH:
mivel az energia labdat csak azert talatam ki hogy fejeket tudjon robbangatni azt kivehetem, es fejeket meg robbangadhatna psychykai tulterheléssel.

es a teleportálást ist tehetnem mint a test vedelmi mechanizmusa olyan esetekben mintpl. ráesik egy ház es mashogyan nincs kiút

mert ha meghagynam a teleportaciot akkor deadpoolhoz lett volna hasonlo foleg szovet regeneracioval

igy marad a tudas es a mentalis képessegek

es nagyon jó otlet ez a nyelves cucc

a pekbe en meg ugy gondoltam hogy angyal lesz a csaj de az o karaktere csak kepzeletben van de igy mar nem lesz , inkab lesz halando akit maj mindig meg kel vedeni . amugy itt a meny csak a végén lesz az orzok nem a menybe tartoznak se nem a pokolba

szerencse hogy csak az elso resz van meg teljesen ebben ugyis kepessegek nelkul van.
teljes ugyertem nem csak forgatokonyv hanem vazlatok is :D

talgaby:

--- Idézetet írta: CASSSH - 2010. Január 09., 20:43:05 ---amugy elmagyarazna valaki miben hasonlit spawnra???
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---szovet regeneráció mely nagyob fájdalommal jár mint a sebesulés(...)sotétenergialabda , saját lelki energijából - hátranyok lassabszovetregeneració , mentalis képesség nem használhatok mert nagy alelki energia veszteség.
élvezetet lát masok szenvedéseben halálában
csendes , nem party alkat
--- Idézet vége ---
Mindössze ennyiben. Csak a képességek 80%-a egyezik meg, meg persze az alapszitu, hogy a Pokol és a Menny örök harca között ragadt félúton, és egyik oldalnak sem a kifejezett szíve csücske. Amennyiben kiderülne, hogy szeretted volna, hogy egy angyal (vagy őrző) is beleszeressen valamikor, tökéletes lett volna a klónozás.

Amondin:

--- Idézetet írta: CASSSH - 2010. Január 09., 20:37:34 ---névvel akkor nem tudnátok segiteni ? a fantaziam eleg jo de keptelen vagyok valami jo nevet kihozni magambol

--- Idézet vége ---

Estleg lehetne az hogy az őrzőknek van egy külön nyelvük és azon a nyelven lett elnevezve ami lehet akármi, a jelentését meg majd kitalálod. Tudom hogy ostoba ötlet de jobb nem jut az eszembe és abból a sok képességből nehéz lenne összehozni egy olyan nevet ami mindet egybe foglalja.

CASSSH:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Január 09., 20:18:38 ---Ez így első... második... sokadik ránézésre is egy Spawn-másolat. Nagyon az. Aki, mint közismert, maga is egy másolat. A név amúgy meg egy Frazetta-alaké, elég ismert és híres, főleg fantasy-rajongó körökben, szóval ha tényleg akarsz ebből valami McFarlane-utóhatású képregényt (bár ennek divatja már egy évtizede szinte teljesen kimúlt), akkor a nevet mindenképpen meg kell változtatnod. Egy jótanács: ne legyen benne a blood, death, dead, horror, terror szavak egyike sem, vagy McFarlene mellett Liefeld-szindrómát is a nyakadba akasztanak. Viszont ha már ilyesmiben gondolkodsz, legyen benne paradicsomlé is dögivel, mert manapság már csak az értelmetlen erőszak képes elvinni a hátán egy ilyen alapszitus sztorit. Vagy egy rohadt mély filozófiai elmélkedés a nagy mindenségről, de ezt jóval nehezebb kivitelezni.

--- Idézet vége ---

amugy elmagyarazna valaki miben hasonlit spawnra???
1. nemismerem spawnot

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése