HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (487/1125) > >>

talgaby:

--- Idézet ---még egy kérdés hogy szerezte spawn a képességeit? mert ha azzal hogy meghalt és képességekkel ébredt fel akkor en becsavarodok:D
--- Idézet vége ---
Állítsd be magadnak titulusként a csavarodottat, mert így.

Farek:
Akkor kezdj csavarodni...  :D

CASSSH:
akkor kevesebbe szedem és azert hogy meglegyen kilenc csinálhatok meg onéletrajzi fuzeteket vagy egy vastagabbat amiben 3 onéletrajza van es akkor is mondhatom hogy van hat het fuzet viszont 9 rész . valamiert megbabonázott a 9es szám :D feltamasztani meg akkor tamasztom amikor  akarom megiscsak en találtam ki :D
Összevont üzenet:
még egy kérdés hogy szerezte spawn a képességeit? mert ha azzal hogy meghalt és képességekkel ébredt fel akkor en becsavarodok:D

talgaby:

--- Idézet ---szerintem ez jo , bár nemtudom most már mire hasonlít
--- Idézet vége ---
Így annyira tényleg nem tűnik nagy másolásnak, igen. (Amúgy a Szellemirtók.)
De a vázlat alapján első gondolatom az volt, hogy ezt felesleges kilenc füzetig húzni, nagyon nyújtott lenne. Az első kettő és a hármas-négyes simán egy-egy füzetnyi anyag, ötös, hatos oké, hetes-nyolcas megint egy, aztán egy nagy finálé, és meg is van egy tökéletesen általános, ma nagyon divatos és használt hat füzetes történet, vagy két-három vastagabb album/prestige formátumú sztori. És akkor elkerülöd azt a hibát, amibe pl. egy szerzői magyar képregény, a Bloodlust (szintén horror) sajna beleesett, hogy nem lesz túl elnyújtott már az elején.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Predash - 2010. Január 09., 19:21:09 ---Ben: Filmes OST-k? Végre valaki más is! :D ;D

--- Idézet vége ---

A Star Trek albumokat rongyosra hallgattam.  :) De Imádom a Back to the Future zenei anyagát, az 1492 zenéit Vangelis-től, de sorolhatnám napestig.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése