HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (483/1125) > >>

CASSSH:
en is ferfi vagyok :D asszem mar atalitottam :D

zozi56:

--- Idézetet írta: CASSSH - 2010. Január 10., 15:46:48 ---amugy a forumon 1723 ember van hogy hogy max 20-30 ember aktiv ???:D
--- Idézet vége ---
Januárban nincsenek friss képregények, ilyenkor kevesebben jönnek fel a fórumra.

--- Idézet ---es ez a legvicceseb ferfi no arany 1:0 :D
--- Idézet vége ---
Az meg azért van, mert az adatbázis áthozásakor a beállított nemek elvesztek. Így most én vagyok az az egy férfi a fórumon. :)

--- Idézet ---amit meg akartam nem e lehetne egy olyan temat nyitni, hogy letoltesek ???
mert nekem is nagy segiseg ha tudtok segiteni linkekkel es akkor peldaul lenne egy ilyen tema ahol otlennenek a linkek :D mit szoltok hozzá?
--- Idézet vége ---
Ilyen nem lesz.

--- Idézet ---akkor vegre tudom hogy kel karmazni :D amugy az mire jó? :D

--- Idézet vége ---
Semmire. :) Kb olyan, mint a rangok meg az egyedi titulusok. El lehet vele játszani. Amúgy elvileg azt fejezi ki, hogy mennyire tartják az adott fórumozót jó fejnek a többiek (tehát ha olyat ír, ami neked tetszik/egyet értesz vele/stb., akkor megtapsolhatod, különben lehurroghatod).

CASSSH:
gondolom akkor ez rossz otlet :D 

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: CASSSH - 2010. Január 10., 15:46:48 ---amit meg akartam nem e lehetne egy olyan temat nyitni, hogy letoltesek ???
mert nekem is nagy segiseg ha tudtok segiteni linkekkel es akkor peldaul lenne egy ilyen tema ahol otlennenek a linkek :D mit szoltok hozzá?

--- Idézet vége ---

Az már kimerítené a nyílt warezolást.

CASSSH:
amugy a forumon 1723 ember van hogy hogy max 20-30 ember aktiv ???
:D es ez a legvicceseb ferfi no arany 1:0 :D
amit meg akartam nem e lehetne egy olyan temat nyitni, hogy letoltesek ???

akkor vegre tudom hogy kel karmazni :D amugy az mire jó? :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése