HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (481/1125) > >>

Executor:

--- Idézetet írta: CASSSH - 2010. Január 10., 20:08:28 --- :hehe: en azt sem tom mi az az uber geek  :badteeth: :D valami net kukac vagy mi az ???  :headscratch:

--- Idézet vége ---
Csak Neked:
"A geek (kiejtése: /gi:k/ ) angol szó a túlzottan intellektuális beállítottságú emberre használt korábban pejoratív (informális, azaz bizalmas nyelvben használatos; szleng) szó, különösen ha ez az érdeklődés egy szűk területre irányul. A modern korban előszeretettel használják a műszaki területeken jártas emberre. Általánosságban olyan személy, akinek az érdeklődése egy bizonyos témára fókuszálódik. A „geek”-ké nyilvánítást indokolhatja a témához kapcsolódó rajongásának a mértéke, intenzitása, vagy akár az érdeklődése tárgya is. Ez a definíció eléggé tág, ezért megkülönböztethetünk matematikai, zenei, színházi, nyelvi, képregény, rajzfilm, manga, anime „gamer” (game, mint játék, gamer – játékos, akár virtuális, akár fizikai értelemben), és akár Wikipédia „kockákat” is."
Forrás:  http://hu.wikipedia.org/wiki/Geek
[Módosítva]
Ezt nem bírom ki, hogy be ne szúrjam: :D

CASSSH:
 :hehe: en azt sem tom mi az az uber geek  :badteeth: :D valami net kukac vagy mi az ???  :headscratch:

Executor:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Január 10., 18:42:51 ---Itt nincsenek emberek, csak kockák és über geek-ek.

--- Idézet vége ---
Ben, csak a magad nevében beszélj :D

Ben Reilly:
Itt nincsenek emberek, csak kockák és über geek-ek.

CASSSH:
100% a :D amugy en már 1 eve be vagyok regizve de csak most kesztem használni :D keztem unni a képregenyeket hiányzott az emberi komunikácio :D :D :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése