HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Sepi:
Ahhoz képest elég szépen összegyűlt már neked. :D Majd jönnek az Allcomicsos srácok és adnak neked negatív karmát. ;D
dr samson:
--- Idézet ---És most nézem, hogy micsoda karma-gyűjtők vannak már itt. :D Vicces, mert én meg ki akartam kapcsolatatni zozival, mondván, hogy lehet, hogy nem fogja senki sem használni.
--- Idézet vége ---
Hát, én nem is fogom, az biztos. Én sose szerettem a fórumon az ilyesmiket és most se nagyon izgat, hogy kiad pozitív vagy negatív karmát... :rolleyes:
Executor:
Még hogy nem fogják használni?! :D
Ha megtetted volna, és bármikor visszahozták volna, kaptál volna pár - karmát, az fix... :lol:
Sepi:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Január 10., 17:15:51 ---Hm, érdekes. Akkor lehet, hogy amíg nem lesz nő a fórumon, így mutatja, vagy nem tudom.
--- Idézet vége ---
Nem lehet, hanem biztos. ;) Mert még első nap én is beállítottam a nemet. Ha minden felhasznló beállítaná, akkor biztos más lenne az arány, főleg, hogy nem egy női fórumozónk van. A HZs Kvízben is sok lány vett részt, sőt, a fődíjat is lány nyerte. :D
És most nézem, hogy micsoda karma-gyűjtők vannak már itt. :D Vicces, mert én meg ki akartam kapcsolatatni zozival, mondván, hogy lehet, hogy nem fogja senki sem használni.
Galamb:
Ó köszi, így egyszerűbb. Úgy is ki akartam próbálni a metrót. Ja és igen, IX.et akartam írni, Csak kicsit késő volt!:) Megy a karma!:)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése