HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Executor:
--- Idézetet írta: galamb - 2010. Január 12., 20:51:05 ---
--- Idézetet írta: Executor - 2010. Január 12., 20:22:30 ---Casssh, szerintem a nyelve meggyőzőbb lehet MJ számára, mintsem a mosolya, ha már ezen a témán vagyunk ;)
--- Idézet vége ---
Ej, ha ezt a beszélgetést Kovi olvasná! :) Most úgyis felröppent a Pókember film reboot, elképzeltem egy hazai változatot az említett rendező felügyelete mellett! :badteeth:
--- Idézet vége ---
galamb, galamb, galamb... Drága kloákás barátom, hát nincs Neked egy cseppnyi hűségérzeted se a képregények világa iránt? :D
Sepi:
--- Idézetet írta: CASSSH ---spiderman unlimited rajzfilmet ismeritek ? abban jók voltak a symbióták , mármint jól neztek ki :D
--- Idézet vége ---
Neked az tetszett? Szerintem abban nagyon rosszul néztek ki a szimbióták. :rolleyes:
Jé, most látom, hogy kaptam egy negatív karmát valakitől. :D Ejnye-bejnye. :fatestapolo:
Galamb:
--- Idézetet írta: Executor - 2010. Január 12., 20:22:30 ---Casssh, szerintem a nyelve meggyőzőbb lehet MJ számára, mintsem a mosolya, ha már ezen a témán vagyunk ;)
--- Idézet vége ---
Ej, ha ezt a beszélgetést Kovi olvasná! :) Most úgyis felröppent a Pókember film reboot, elképzeltem egy hazai változatot az említett rendező felügyelete mellett! :badteeth:
CASSSH:
vérontó az ugye carnage ??? egy symbiaota jol jonne :D spiderman unlimited rajzfilmet ismeritek ? abban jók voltak a symbióták , mármint jól neztek ki :D persze hogy nem álltak jó oldalon :D
Executor:
hát, Venomnak ugye nem sok minden, mivel Ő Vérontóval ellentétben nem tudja formálni a szimbiótát éles szúró- és vágóeszközökké alkar és kézfej tájékon... viszont ha a Venom-szimbióta Eddie-t képes "megnövelni" több méteresre is (méretarányosan), illetve tárgyakat úgy elrejteni magában, hogy annak kívülről nyoma se legyen, nos, ügyes kis dolog lehet ez a szimbióta :P
Összevont üzenet:
s akkor, csak hogy vizualizáljuk is az előbb említett teremtményt ( és főleg a saját szórakoztatásomra :P ):
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése