HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (463/1125) > >>

keildavid:
Nagyon jó ötlet ez a frissítési alakítás. Az nem baj, hogy nem lesz napi frissítés. Ami pedig a többi képregényeket illeti. Az nagyon jól hangzik, hogy mik lesznek az idén.

Gorgiasz: jobbulást és jó egészséget kívánok neked!

Galamb:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Január 30., 12:20:51 ---
* Egyszer mintha láttam volna akkorára nyúlni, mint a Baxter-épület.
--- Idézet vége ---

Én is ott voltam! :badteeth: Én is láttam. A Sentry 2. részében volt asszem.

zozi56:

* A lila gatya mindig kéznél van, és biztos gyorsan felveszi. :)
* Bizonyos részeken meg tud szilárdulni, pl. amikor fegyvert csinál a kezéből. Gondolom, ezt a képességét használja a pulóverénél is.
* Egyszer mintha láttam volna akkorára nyúlni, mint a Baxter-épület.

zoli:
üdv,hahaha nekem is eszembe jutott egy pár hülye kérdés :badteeth:pl a ruhákkal kapcsolatban1 hogy kerül hulkra mindig a lila gatyaamikor bruce átváltozik,hulká.mert pl otthon zuhanyzik,és jőnnek a betörök, hulká változik ki ugrik a zuhanyzobol s valosinüleg rajta a lila gatya és pépéveri a betolakodokat. vagy  mondjuk  télen bundában van és meg támadják ,át változik hulká leszakad rola a ruha......és máris ott a lila gatya.mivel hulk ként nem fázik,persze ezzek csak példák .hogy mikkor majdnem pucéran  változik át akkor is ott a lila gatya és mikor felöltözve akkor is.még akkor is a a bruce nem is veszfel lila nacit :badteeth:prsze valoszinüleg az illem kedvéért,hisz a föszereplő mégsem rohangálhat pucéran..... :hehe: :badteeth:
Összevont üzenet:
üdv.második hülye ruhás kérdés; homok emberrel hogy-hogy vele együtt változik a ruhája is,szerintem amikor át alakul ,akkor csak simán kifolyna az öltözékéböl,utáma meg vissza folyna a ruhájába :hehe: :badteeth:.akkár az pulover uján át is ,hisz homokalakban rendkivül képlékeny.addig meg csak,mig harcol ott lenne egy ruha kupac
Összevont üzenet:
üdv,harmadik hügye kérdés ; milyen hosszúra tud mr fantastick  makszimálisan ki nyulmi.gondolom arrányosan,pl az ujjaival ha pl 3métterre tud mutatni szószerint,akkor a karjai mégmesszebb érnek ,hisza karjai eleve hosszabbak az újjaínál ;Dés milyen megasra tud nyulni maszimálisan ha a lábaitis a maximumra nyujtjaplusz a törzse maximum hossza plusz a nyaka teljes maximális hossza :lol: :lol:........nem is beszélve arrol ha még a kezeit is felemeli a fejefölé.... :badteeth: :badteeth:

talgaby:
zozi szereti az ilyeneket, de neki elvileg egy rahedli Ivadék is a nyakán van még.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése