HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Executor:
http://kerekerdo-lakoi.freeblog.hu/archives/2010/02/02/Executor_special/
Kedvenc képregényrajzolóm tollából végre egy olyan csodás speciál jött ki, amiben én is benne vagyok! :D
Látogassátok és olvassátok a többi 3kockást is, mert nagyon poén :D :D
jah, jut eszembe:
"Az erdő állatainak mindennapját bemutató..
..általában 3 kockás..
..és csak 18 felett :D "
Asys:
Gorgiasz-nak én is jobbulást kívánok! ;)
Executor:
Zoli!
Homokember keletkezése (by Marvel Database) :
"..A telep kutató mérnökei nem tudván a férfi" azaz Flint, a későbbi Homokember "ottlétéről, egy veszélyes nukleáris kísérletbe kezdtek, amely radioaktív sugárzással árasztotta el Flint búvóhelyét is...A sugárzás hatására Flint teste reakcióba lépett a talpa alatt lévő parti homokkal és átalakította a férfi molekuláit. Így született meg az elpusztíthatatlan Homokember..."
Tehát éppen az a ruha volt rajta, mikor érte a nukleáris sugárzás, amiből a pulóvere is kapott, így Flint és a nem tiszta szilícium-dioxid molekulái összekeveredtek a ruhaszálak molekuláival... azaz eggyé váltak..
Majdnem teljesen jól szemléltette az amúgy igen csak elfuserált Pókember 3 - film...
Sepi:
--- Idézetet írta: galamb - 2010. Január 31., 10:03:22 ---kitartást Sepi a szkenneléshez, és köszi, hogy azért így is folytatjátok.
--- Idézet vége ---
Köszi, igyekezni fogok, csak sajnos most még legalább egy hónapig elég elfoglalt leszek, de utána már talán zökkenőmentesebben fognak menni a dolgaim. Legalábbis remélem.
--- Idézet ---Negatív karma, látom rossz gyerek voltam!
--- Idézet vége ---
Hát igen, engem is megszórt valaki bőségesen a negatív karmával. :D
Galamb:
Hát Póklányt sajnálom, kitartást Sepi a szkenneléshez, és köszi, hogy azért így is folytatjátok. Gorgiasznak meg mielőbbi gyógyulást kívánok én is!
Szerk.: Negatív karma, látom rossz gyerek voltam! :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése