HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (459/1125) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Február 15., 08:20:31 ---Fura. Én az angol tudásom 75%-át általánosban szedtem össze.
--- Idézet vége ---
Igen, mert már akkor sem csajoztál.  ;D

talgaby:
Fura. Én az angol tudásom 75%-át általánosban szedtem össze.
--- Idézet ---A blogomra kiirtam a teljes képregénygyűjteményem, összeszámolva a füzetek számát is, meg ilyesmik.
--- Idézet vége ---
Elég töredékes. Mindenből egy-két szám, így kicsit nehéz lesz élvezni bármilyen történetet manapság, amikor hatosával gondolkodnak az írók. A Secret Invasion meg azért nem olyan nagy, 100 füzetet egy-két hét alatt le lehet tudni csak délutánonként olvasva is. :)
Viszont dvd-re tényleg olyasmit írj ki, amit vagy előszedsz még, vagy legalább egy teljes sorozat. Ha egyszer elő kell halászni valamit, amit 12 dvd-re van szétpakolva, sokat fogsz szentségelni.

Sepi:

--- Idézetet írta: Wearwolfff - 2010. Február 15., 06:54:39 ---Arra emlékszem, hogy 5-6 ban a kék project könyv volt, 7-8 ban meg a zöld, de hogy mi volt benne ne kérdezzétek.
--- Idézet vége ---
Én emlékszem, Bird Man.  ;D Bár csak ez az egyetlen ami rémlik belőle. Egyébként én is így jártam vele, nekem is általánosban volt csak angol. Sőt eleinte én még oroszt tanultam, csak utána jött az angol. Aztán középiskolában meg franciát kellett tanulni, nem lehetett választani. Csak azt meg rohadtul utáltam, így szinte semmi nem maradt meg belőle. Főleg akkor még úgy volt, hogy nem is kellett belőle érettségizni, így sokszor nem is azt tanultuk azon az órán, hanem magyar irodalmat.

Wearwolfff:
Jaj... az angol tanítás az általánosban szinte nulla. Csak azért van mert törvény írja elő. Arra emlékszem, hogy 5-6 ban a kék project könyv volt, 7-8 ban meg a zöld, de hogy mi volt benne ne kérdezzétek. Ráadásul mikor már szakmunkásba jártam ott meg nem volt angol. Amikor végeztem a faterom odaajándékozta az egyik szomszédnak az összes tankönyveimet meg munkafüzeteimet. Jó nem azért nem sajnálom mert szükségük volt rá, de öt évembe került mire visszagyűjtögettem a lényegesebbeket. Volt amit megvettem, volt amit lomtalanításkor szerváltam.

Aztán most az utóbbi két évben, hogy van netem, ragadt rám annyi angolból, mint az egész iskolaévekben összesen. Mondjuk ebbe az is besegít, hogy ha tehetem akkor feliratosan nézek filmeket, és sok angol nyelvű weblapot is olvasgatok, meg az a sok photoshop meg egyéb tutorial videó meg leírás. Szóval meg lehet tanulni. De nekem amúgy is sokáig tart az ilyesmi, mert nyelvekhez szita az agyam. De ha rendszeresen használom csak akkor marad meg.

Amondin:

--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Február 14., 22:01:54 ---[Igen, Deadpool az egyik legnagyobb kedvenc :) A forditást pedig ne add fel. Én sem űzöm valami magas szinten, kérdezd meg elwoodot mennyit bajlódott az Acélszivek forditásommal. Lehet hamarabb végzett volna ha leforditja ő :lol: Ettől függetlenül én sem adtam fel, mert nagyon jól lehet vele angolt gyakorolni, plusz nekem nagy megtiszteltetés volt amikor kikerült a munkám ide, még ha tudom, hogy durva javitásra szorult amit küldtem, akkor is vagány érzés volt. Ami pedig a Thoros sztorit illeti, úgy látom nem csak engem fogott meg :)

--- Idézet vége ---

Ki tudja talán egyszer lesz belőle valami, de most még nem igazán vagyok azon a szinten angolból hogy nekikezdhessek, igaz tanultam négy évet angolt általánosban és most is tanulok a gimnáziumban, de én azt a négy év tanulást nem nevezném igazán tanulásnak. Egyrészt berakták hetedik-nyolcadik órába az angolt két matematika óra után, a tanár sem volt olyan állapotban hogy úgy tanítsa meg mintha csak második-harmadik órában lenne. Másrészt meg az osztálytársaim hajlamosak voltak elszórakozni az órát. Jó néha én is úgy voltam hogy most mindenhez lenne kedvem csak angolt tanulni nem, de azért sokszor inkább tanultam volna, de hát ez nem mindig jött össze.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése