HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Amondin:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Február 15., 08:20:31 ---Fura. Én az angol tudásom 75%-át általánosban szedtem össze
--- Idézet vége ---
Hát erre csak azt tudom mondani hogy iskola és tanár függő. Nem volt rossz angoltanárom csak mint mondtam berakták hetedik nyolcadik órába. Jelenleg ott tartok hogy Gimnáziumban fél év alatt többet tanultam angolból mint általánosban 4 év alatt. Igazából sokkal jobban szeretem most a gimnáziumot, mint az általános iskolámat, nekem ott a 8. évemet teljesen tönkretették. 8. év végére én szellemileg kikészültem, még szerencse hogy ott volt a nyár ahol ki tudtam pihenni magam, és úgy nekivágni a gimnáziumnak, amit sokkal de nagyon sokkal jobban szeretek mint az általánost. Igaz hogy többet kell tanulni de legalább van rá elég időm és energiám.
És gratulálok Genzo az éretségidhez.
Genzo:
kösz Aldarion :)
Aldarion:
Én is gratulálok.
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Február 15., 08:20:31 ---Fura. Én az angol tudásom 75%-át általánosban szedtem össze.
--- Idézet vége ---
Erre meg csak annyit, hogy veled ellentétben én max 30%-át kapartam össze a tudásomnak általánosban, de ha úgy vesszük, az masszívan berögzült. Tudniilik negyedikben volt egy tanárunk, ötödiktől-hatodikig még egy, míg hetediktől-nyolcadikig volt egy harmadik, és mindegyik az elejéről kezdte az oktatást, mert neki ahhoz volt kedve. Épp ezért én tanultam a Compassból, a Headwayből és a Projektből is, de mindből max egy kötetet nyálaztunk át...
Genzo:
kösz srácok :)
Sepi:
Drakula! Vagyis gratula. ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése