HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Nitro:
Jaj, nehogymár megessen rajtatok a szívem. Puhányok vagytok. :)
Amondin:
--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Február 16., 14:41:06 ---Hát, én nem tudom, a mai középiskolások, hogy bírják, de én mai fejjel már tuti nem csinálnám újra végig ezt a napi 7 óra a suliban dolgot...
--- Idézet vége ---
Na nekem is ez volt az egyik bajom a 8. évemmel. Így nézett ki az órarendem nyolcadikban: Hétfő 7 óra(7.30-15-30 voltam az iskolában 8. 00-tól kezdődtek az órák de ugye már jóval előbb bent kellett lenni.) Kedd 8 óra(7.30-16.30) Szerda ugyanúgy 8 óra. Csütörtök 8 óra+farsangi táncra gyakorlás (7.30-17.00) Péntek 7 óra.
Most gimnáziumban hétfő 5 óra kedd 7 szerda 7 vagy 6 óra attól függ páros vagy páratlan hét, csütörtök 7 óra péntek pedig 5 óra. Szóval órarendeileg sokkal jobb a gimnázium. És a sok óra az csak egy a sok közül ami miatt megutáltam az általános iskolámat.
dr samson:
Hát, én nem tudom, a mai középiskolások, hogy bírják, de én mai fejjel már tuti nem csinálnám újra végig ezt a napi 7 óra a suliban dolgot... komolyan mondom, ma 4 órát bent ültem a Ságváriban, de már a második órán minden bajom volt... egyetemen sem járok már vagy 1,5 éve előadásokra, nem hogy itt üljek 45 perceket... :rolleyes: Mondjuk még az a szerencse, hogy a leendő osztályomnak nincs első órája töriből, mert mondanom sem kell, hogy tegnap és ma sem sikerült beérnem az első órára... ;D
Genzo:
kösz Amondin :)
Predash:
--- Idézetet írta: Farek - 2010. Február 15., 09:36:44 ---A kérdésem az lenne, hogy tudja-e valaki, hogy emberi áron hol lehet fénykardot beszerezni?
A főnököm egy hölgy(!)ismerőse nagy rajongó, és szeretne egyet, viszont állítólag a HOldényben az, amit ő nézett, vagy 50e Ft. Valakinek valami ötlet?
--- Idézet vége ---
Én láttam már mindenféle (akár 100Ft-os) boltban is pár ezer forintért.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése