HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (455/1125) > >>

Farek:
való igaz, általánosba azért kemény, nekem, ha jól emlékszem - ami nem biztos, mert már baromira régen volt, vagy nyugdíj előtt 60 évvel...  :badteeth: - napi 5-6 órám volt, a vége felé általában napi 6. De 7-8 azért kemény. Mégis, még mindig jobb, mint a melóhely... :(
gyakran jut eszembe, hogy hogy legyintettem, amikor a szüleim annak idején mondták, hogy "meglátod, hiányozni fog még az iskola, meg boldog voltál, amikor még tanulhattál". Aztán rájöttem, hogy igazuk van. És tudom, hogy mikor majd a saját gyerekemnek fogom mondani, ugyanúgy legyinteni fog rám, és majd ő is csak kébőbb fog rájönni, hogy az öregének igaza volt. És ez így meg majd, míg világ a világ...

Amondin:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Február 17., 14:09:31 ---Ja, ja. :) Addig örüljetek, amíg még iskolába jártok, és nem kell az úgymond Nagybetűs Életben munkahelyet keresni, meg a megélhetés miatt aggódni...

--- Idézet vége ---

Ebben igazad van, és ami azt illeti kicsit félre is írtam.
Tehát helyesen hétfő 7 óra(7.30-14.30 Kedd 8 óra (7.30- 15.30 szerda 8 óra csütörtök (itt tényleg 17.00) és péntek 7 óra. Valóban egyetértek hogy a való élet sokkal rosszabb, de ez akkor is ÁLTALÁNOS ISKOLA könyörgöm, igazából egy előnye volt ennek a sok órának, amikor elmentem egy másik gimnáziumba szóbeli felvételire akkor az igazgató közölte velünk hogy heti 37 óránk lesz, és akkor mellettem valaki "37??? Úristen ebbe bele fogok pusztulni" én meg csak belegondoltam hogy nekem most 38 van akkor az azt jelenti hogy egy órával kevesebb lesz :ugral:.
Zozi hozzászólására pedig azt tudom mondani hogy a csütörtöki napom így nézett ki:
1. órá Informatika(az egyetlen jó azon a napon)
2. óra Irodalom
3. Óra Nyelvtan
4. óra Matematika
5. óra Német
6. óra Matematika Fakultáció
7-8 óra Angol
Mint mondtam elismerem hogy a munkahely sokkal rosszabb de a mostani osztálytársaimnak volt általánosban olyan 8.-ban hogy egy nap csak 5 óra. Én meg már azt sem tudom hanyadikban volt olyan hogy egy nap csak 6 órám lett volna. Talán úgy 5. 6. környékén.

Wearwolfff:
Most akkor mondjam? Jelenleg havi 62ezer bevétel és kábé 120ezer kiadásból kell valahogy kijönnünk, mert nem férünk hozzá a folyószámlánkhoz amit holmi örökösödési huzi-voni miatt már vagy három hónapja befagyasztottak. Úgy járunk, hogy lassan ki fogják nálunk kapcsolni az összes közművet, meg a telefont, pedig ki tudnánk fizetni. Jó mi? Netem sem tudni meddig lesz még. December elejéig még kötbéres, szóval ezt a havi 8350 azért ki fogom nyögni.

btw
nem ismer valaki valahol valakit aki a mávnál dolgozik?

zozi56:
Meg óránként 10-15 perc szünet, olyan órák, mint technika, tesi, rajz, ének...

Farek:
Ja, ja. :) Addig örüljetek, amíg még iskolába jártok, és nem kell az úgymond Nagybetűs Életben munkahelyet keresni, meg a megélhetés miatt aggódni...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése