HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Wearwolfff:
Meg aztán komolyan azt hiszed, hogy megérjük a nyugdíjkorhatárt? Ha így megy tovább akkor húsz év múlva már 90 év lesz.
Egyébként meg valljuk be pályaválasztáskor az ember még nagyon fiatal, mondhatni még gyerek 14 évesen, és csak nagyon elenyészően kevés lélek tudja azt, hogy mi szeretne lenni, ha nagy lesz. aztán azoknak is csak jó ha negyede lesz az amit eltervezett. De azért add be a jelentkezésedet három iskolába. Oké beadtam, de miért csak háromba? Miért nem lehet húszba? Kitanultam a szakmámat 4-5ösre, de azt a kutya nem mondta, hogy a végzésemkor megszűnik a szakmám, mert külön már nem tanítják, csak összevonva egy másikkal. Jaj de jó. Te nem azt vennéd fel akinek bővebb a tudása, mint azt akinek feleakkora? Egy percet nem dolgoztam a szakmámban a vizsga után. Pénzért átképeztettem magam.
Igaz azoknak akik nem tudják mivel akarnak foglalkozni azoknak találták ki a gimnáziumot sima érettségivel, de ezzel meg az a baj, hogyha végzel már nem vesznek fel nappali képzésre mert már túlkoros vagy, tehát szintén maradnak a fizetős képzések. Szóval erről ennyit.
Jó továbbmehet főiskolára, diplomázni meg doktorálni, és éppen nem kell sehová sem mondjuk mitológiadoktor, akkor meg nem veszik fel a teszkóba sem árufeltöltőnek mert aszongya túlképzett.
Ben Reilly:
A legszomorúbb, hogy a mai fiatalok többsége főállású sorszámhúzó lesz a munkaügyi hivatalban.
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Február 17., 16:05:11 ---Olyankor nem a munkát sírja vissza az ember, hanem a fiatalságot. ;)
--- Idézet vége ---
Én sem mondhattam volna szebben.
De mondom, doki, majd pár év múlva mesélj az élményeidről :)
Amondin:
--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Február 17., 15:59:54 ---
Amúgy Amondin, nyilván hülye kérdés, de te szoktál házit írni?????? :blink: Én erről valamikor 9. évfolyam első két hónapjában szoktam le... :)
--- Idézet vége ---
Igen, egyrészt mivel én busszal járok be ezért az első órára ami általában német mindig megírom otthon. Volt már egyszer hogy bizonyos okok miatt késett a busz elég rendesen(szerencsére akkor megvolt, a német tanárom nagyon szigorúan veszi a házifeladatot) azóta mindig attól tartok hogy nem írom meg otthon és pont akkor kések nem lesz meg és kapom az egyest. Igazából részben az egyestől való félelmem miatt sem szoktam soha puskázni, talán egyszer régen volt olyan hogy puskáztam de amúgy soha.
Sepi:
Olyankor nem a munkát sírja vissza az ember, hanem a fiatalságot. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése