HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (439/1125) > >>

Predash:
Kedves Olvasók! :D
Hátha nem érdekel senkit, de azért sajnos kénytelen vagyok bejelenteni, hogy a Spawn (fősorozat, Violator mini, Sam and Twitch mini, Cy-gor mini) hihetetlenül sok és bosszantó nehézség miatt az én kezem által valószínűleg soha nem fog elkészülni. Remélem, olyan nagy csalódást senkinek nem okoztam ezzel.

Helyette azonban hipergyorsan közeleg (gyk. 8 oldalt kell csak beírni belőle) egy brutálisan jó képregénysorozat, amivel nem csak sok képregénybuborékot, de polgárt is fogunk pukkasztani. (Ez nagyon rossz volt?  :badteeth: ) :nezze:

Lifehunter:
arra is meg magára a petőfi családra a PICIPAUNI LEGYEN veletek  :lol: ;D

Genzo:
ráteszek egy lapáttal, szerintem a Petőfi Csarnokra gondolt :lol:
még a wikipédia is megmondja:" A Petőfi Csarnok épülete Budapest egyetlen ifjúsági szabadidő központja. A Városligetben található, röviden csak PeCsa néven emlegetett csarnok népszerű könnyűzenei koncert helyszín...."

Lifehunter:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Február 25., 20:25:55 ---Ez 13 éves korban annyira nem szokatlan jelenség. Korral múlik majd.*
*Utána te fogsz elküldeni a pecsába mindenkit. ;D

--- Idézet vége ---

petöfi család? PEtöfi CSAlád tudom hogy nem vicces de ez van amugy PICIPAUNI XD

zozi56:

--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Február 26., 16:11:00 ---Jé, Predash aláírásába megint visszatértek a kiskutyák.  ;D

--- Idézet vége ---
Én is előbb vettem észre. :) És most már nem tudok mit csinálni, mindig valami ilyen ugrik be róla:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése