HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (433/1125) > >>

zozi56:
Én is akartam valami ilyet írni, de aztán arra jutottam, hogy mégsem, mert túl rossz vicc. ;D

Farek:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Március 03., 19:48:09 ---Középsuliban mindig kapusnak állítottak be, de soha nem védtem ki egyetlen gólt sem.

--- Idézet vége ---
Ne aggódj, ezzel a világ legjobb kapusai is így vannak, ők sem tudnak egy gólt sem kivédeni...  :hehe:

Predash:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Március 03., 19:48:09 ---Én általános iskolában beiratkoztam karatéra, de az első edzésen, amikor a mester azt mondta, menjünk le spárgába, én kikéreckedtem a WC-re.

--- Idézet vége ---
Akkor az egy idióta volt.

Ben Reilly:
Én általános iskolában beiratkoztam karatéra, de az első edzésen, amikor a mester azt mondta, menjünk le spárgába, én kikéreckedtem a WC-re. Kb 18 éve várják, hogy visszatérjek a pisilésből.
Középsuliban mindig kapusnak állítottak be, de soha nem védtem ki egyetlen gólt sem. Bár nem is volt rá szükség. Amint valaki a kapum felé kezdett szaladni a labdával és már a 11-es vonalánál járt, kétségbeesetten ordítani kezdtem. Ettől az ellen annyira meglepődött, hogy elfelejtett rálőni, és mire észbe kapott a csapattársaim leszerelték.

Predash:
Igen továbbra is várok bármiféle munkát, rajzot tőled. :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése