HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (432/1125) > >>

Ben Reilly:
Nagyon egyszerű. Csak felnézek a Stomra, és rögtön beugrik a cavinton.

zozi56:
Biztos elfelejtetted. Ebből következik, hogy a Cavintont is elfelejtetted. :D És ha már itt tartunk, egyáltalán hogy jut eszébe az embernek, hogy ne felejtse el bevenni a napi Cavintonját? :badteeth:

Ben Reilly:
A mai cavinton adagom mellé dupla adag fogalmazásgátlót is be kell vennem.

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Március 03., 19:56:38 ---Foci: Szóval Genzo is kapus vagy? És Ben Reily is? Milyen kicsi a világ.

--- Idézet vége ---

Túlzás engem kapusnak nevezni. Én a kapuban ordító emberke voltam.

Amondin:
Rajz: Hát ezzel ki, hogy van. Nekem se tehetségem, se türelmem nincsen a rajzhoz(igen nagy türelmem van, de a rajzoláshoz egyedül nincs). És általánosban igen csak megutáltam bizonyos okok miatt, de aki tudd rajzolni azt megértem miért szereti.
Foci: Szóval Genzo is kapus ? És Ben Reily is? Milyen kicsi a világ. Emlékszem általánosban mindig azon ment a vita, hogy ki legyen a kapus abban a csapatban, amelyikban nem én voltam. Én olyan átlagos kapus vagyok, csak valamilyen oknál fogva azokat a labdákat amiket teljes erőből rálőnek simán hárítom, de azokat amiket csak rágurítják a kapura soha nem védem ki.Hogy ez hogy lehet azt nem tudom.
Genzo a nevedet nem tudom sehogy sem összevetni ezzel ,így ha megkérhetlek elmagyaráznád, hogy hogyan függ össze a kettő?

Predash:
Bahh.  :( ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése