HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (431/1125) > >>

keildavid:
Nem tudtam, hogy innen jön a neved Genzo. Az animere még jól emlékszem. Régebben én is néztem azt a rajzfilmet. A Tsubasa kapitány rajzfilm még tényleg van az RTL klubon. 
Nem tudtam, hogy Kaiba volt a régebbi felhasználó neved.  Yu-Gi-Oh! az egyik kedvenc animém volt. Bár igaz, hogy egyik magyar adáson sincs. Az Aminax-en volt egyszer-kétszer. De a legtöbbször a német RTL 2-n közlik a rajzfilmet.

Ami pedig a sportot illeti. Kicsit furcsán fog hangzani. A sport nem tartozik az én érdeklődési körömben. Én se nézem a focimeccset. Mert az nekem is unalmas.

Genzo:
lehet. de én úgy tudom, készült egy újrarajzolt sorozat, vagy folytatás vagy nemtudom, s azt adják most rtlen, illetve én is azt láttam. te lehet a régebbit láttad, vagy ezt, csak ez a magyar cime. homályos a tudásom efelől, annyit tudok, hogy van régebbi sorozat is :)

zozi56:
Ez nem A pálya ördögei? Azt néztem kicsi koromban. :)

Amondin:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Március 03., 19:57:09 ---
Túlzás engem kapusnak nevezni. Én a kapuban ordító emberke voltam.

--- Idézet vége ---
De ha nem kaptál gólt, mert ráordítottál az ellenfélre akkor nevezhetnénk kapus trükknek. És erről az ordító emberről az egyik volt osztálytársam jut eszembe aki igencsak ordított, hogy hogyan lehetnek a többiek annyira bénák, hogy üres kapura mellé rúgják, és még volt egy pár olyan eset amikor már szinte sajnáltam, hogy ilyen "csapattársai" voltak. Az egyik ilyen eset úgy történt, hogy vizes volt a pálya(műanyag pálya volt) és az előbb említet osztálytársam rárúgta a labdát a kapura, mivel vizes volt a pálya ezért elcsúsztam, és már könyvelhettük volna a gólt, DE volt egy másik osztálytársam aki ilyen nagy focistának képzelte magát (fél méterről mellélövi a labdákat) és úgy gondolta, hogy beleér a labdába, róla megy be, övé a gól. Bele is ért csak, hogy a labdát éppenséggel eltérítette az útjáról így kiment. Mindenki a fejét fogta ez után. Én meg örültem, hogy volt valaki az ellenfél csapatából aki segített nekem, mégha nem is ez volt a célja. ;D
Szóval, innen jön a neved Genzo. én nem igazán láttam azt a rajzfilmet, hallani hallottam róla, de nem láttam belőle egy részt sem.

Genzo:
és akkor most fény derül a nevem eredetére, 1 évi fórumozás és 300 hsz után. sorsdöntő pillanat.
Tehát, van egy anime (páran már nem is olvassák tovább :P ), a cime Tsubasa kapitány, talán van akinek rémlik, rtlen is adják azt hiszem még most is. Ott a kapus volt a kedvenc karakterem, nagyon birtam. A neve Genzo Wakabayashi. Elhatároztam, hogy ez lesz a "művésznevem" :lol:, vagyis a Wakabayashit lehagytam, szerintem megértitek :D Amikor ez az elhatározás világot látott, még nem volt netem, tehát nem fórumnévnek, vagy nicknévnek indult, de aztán megmaradt.

róla van szó amúgy.
Viszont volt a Genzo előtt egy másik "nevem", az a Kaiba volt. Yu-Gi-Oh nézők előnyben, évekig ezt a nevet használtam, aztán jött a Genzo, és ez maradt.
Ennyi lenne, a többi már történelem :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése