HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (425/1125) > >>

Amondin:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Március 04., 20:54:27 ---Minden geek kapus, de nem minden kapus geek.

--- Idézet vége ---
Tudom, hogy ez hogy fog  hangzani, de mi az a geek? Hogy úgymondjam kicsit hiányos a szókincsem, ha ilyen szlengekről van szó. (mert gondolom az, ha tévednék akkor javítsatok ki)

Galamb:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Március 04., 20:54:27 ---Minden geek kapus, de nem minden kapus geek.

--- Idézet vége ---

Na ilyen bölcsességek megértéséhez szellemi képességem túl csökevényes!  :badteeth: De azt hiszem ez a mondat be fog kerülni a filozófia könyvekbe! :D

Ben Reilly:
Minden geek kapus, de nem minden kapus geek.

Amondin:

--- Idézetet írta: galamb - 2010. Március 04., 20:13:04 ---
iskolai foci téma... gondolom tesíiórán nálatok is úgy volt, hogy mindig két diákot állítottak ki, hogy ők állítsák össze a két csapatot?
 Na a nálunk vajon ki maradt utoljára mindig?...

--- Idézet vége ---
Nálunk általánosban , inkább azon ment a vita, hogy válalja már el valaki a csapatkapitány szerepét. Most Gimnáziumban szerencsére már nem nagyon van ebből vita. És ne aggódj Galamb, először én is úgy voltam vele, hogy az alkatom miatt(185 cm, 55 kg, szerintem ez mindent elmond) utolsónak választottak be, de mivel minden csapatba kell egy kapus, így később már az elsők között választottak be.

Predash:
Höhh, én is bírom másfél percig levegővétel nélkül. :badteeth: De szerintem egy kis koncentrációval meg relax-szal menne egy kicsit tovább is.
Azok kis mellek...? Ember, te hol élsz?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése