HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (423/1125) > >>

zozi56:
Igazából engem nem a hibák zavarnak, szerintem a többieket sem elsősorban ezek. Azok fölött át lehet siklani. De ha nem tagolod a mondandódat (vesszőkkel, pontokkal), akkor többször el kell olvasni, hogy mit akarsz mondani, és ez már zavaró.

Lifehunter:
Lehet, hogy utálom a focit, de jó kapus vagyok, ha nem állítottak volna ki a pályáról. Azért állított ki Miklós bá, mert leanyáztam az ellenfél csatárát, aztán beküldték kapuba az Áront és mindjárt kikaptunk 5:9-re, úgyhogy Miklós bát az egész csapat megverhette volna, mert kiállította az iskola eggyik legjobb kapusát  :cool: ;D

Mint már korábban említettem: helyesírás!!! Ez nem chat, vagy SMS, hogy aki lemarad, az kimarad. Itt nyugodtan, ráérősen megfogalmazhatja az ember a mondanivalóját. Ráadásul illik a többieket is megtisztelni azzal, hogy amennyire tőlünk lehetséges, próbálunk érthetően írni, hogy a többieknek ne kelljen kódfejtő programot használni, ha szeretnék értelmezni a hozzászólást. Azt pedig nem szeretném elhinni, hogy te csak ennyire tudsz helyesen írni. Természetesen senki sem hibátlan, mindenki (én is) vétünk hibákat, amik hol a helyesírási szabályok nem ismeréséből, hol pedig figyelmetlenségből fakadnak, nyilván ez a javítás sem tökéletes. De legalább megpróbálunk helyesen írni. Kérlek, erre figyelj oda (meg mindenki más, aki úgy érzi, hogy chat stílus itt is megfelel), mert egy idő után nagyon zavaró tud lenni, és tényleg azt veszed észre, hogy nem érkezik reakció, mert az emberek már nem szánják rá az időt, hogy értelmezzék a hozzászólásod.

Nitro:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Március 04., 21:15:16 ---Farek, a bannered a fölé írt szöveggel kombinálva lenne bitang.  ;D

--- Idézet vége ---
Huh, ezt én is csak most vettem észre, brutál!  :lol:

Amondin:
Nagyjából megértettem, hogy mit jelent csak azt nem értem, hogy ez most hogy jött ide. Tudom kissé gyenge a felfogásom ilyen téren.
Hát Sepi ha te lettél volna az egyik hátvédem akkor, nekem meg nem ment volna rá minden héten a térdem a focira.

Ben Reilly:
Farek, a bannered a fölé írt szöveggel kombinálva lenne bitang.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése