HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Micho - 2019. Február 17., 20:18:25 ---Vajon valahol Mo-on is lapulhatnak hasonló kincsek, régi játékboltosok elfeledett, ódon pincéjében? :cool:
--- Idézet vége ---
Gyuri bácsi szerint kicsi nem sok esély van rá: ha itt nem fogyott, akkor kivitték K-re (amit én is valószínűnek tartok), de magánpincékben talán lehetséges.
Most én is rákerestem a Dilophoszauruszra a vaterán, de csak a gallérosat találtam.
Nekem a gallér nélküli volt meg a legfelső sorból. :,(
Majd egyszer megpróbálkozok vele ebay-en is.
Micho:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Február 17., 15:02:26 ---Ha jól emlékszem egyszer 9E-ért volt fent a vaterán, de az kicsit sok lett volna érte. :(
--- Idézet vége ---
Most a Madelman sorozatra rákerestem, és az ebay-en kb. 40 ezret kóstál egy-egy bontatlan(!) példány. Gondolkoztam, honnan lehet ennyi bontatlan figura úgy 30 éves távlatból... aztán ezt találtam:
https://youtu.be/D8M4zoOHwzA
2:00-tól elõkerül egy egész kartonnyi, bontatlan figura, kb. mint egy idõkapszula. Vajon valahol Mo-on is lapulhatnak hasonló kincsek, régi játékboltosok elfeledett, ódon pincéjében? :cool:
HeirToGrievous:
@Aldarion:
Nekem egy iskolai táskám volt, meg egy túrakocsit taposó T-Rex-es pólóm, de mintha én nem lettem volna nagy király. :(
Viszont volt egy Dragon Ball-os pólóm, és ha jól emlékszem én azzal voltam nagy király. ;D De lehet, hogy mégsem. :headscratch: Kicsit rég volt.
Jurassic Parkból egy vizet köpködő Dilophoszauruszom volt, amit viszont egy osztálykirándulás során el is hagytam. Erről jut eszembe!
Megkaptam "Az Elveszett Világ: Jurassic Park" regényváltozatát, amit később elvesztettem.
Meglett "Az Elveszett Világ: Jurassic Park" képregényváltozata... Na! Ki találjátok? Igen. Azt is elvesztettem.
Annak idején nagyon megvoltam átkozva, így "Az Elveszett Világ" számomra sokáig elveszett volt, de ma már mindkettő megvan. De most komolyan! Tényleg mindkettő megvan!
Bár jó lenne beszerezni egy vízköpő Dilophoszauruszt. Ha jól emlékszem egyszer 9E-ért volt fent a vaterán, de az kicsit sok lett volna érte. :(
--- Idézetet írta: Micho - 2019. Február 17., 13:02:59 ---Feltűnt nektek, hogy mindig a barátoknak, szomszédoknak, rokonoknak voltak a legmenőbb játékaik, cuccaik? :hehe:
--- Idézet vége ---
Mondasz valamit. Egyik osztálytársamnak ha jól emlékszem az összes dínó megvolt a Jurassic Parkból, még a T-Rex is! :(
Aldarion:
--- Idézetet írta: Micho - 2019. Február 17., 13:02:59 ---Feltűnt nektek, hogy mindig a barátoknak, szomszédoknak, rokonoknak voltak a legmenőbb játékaik, cuccaik? :hehe:
--- Idézet vége ---
Ju
Egyébként igen... És tényleg. A haveroknak voltak SW képregényei, Transformers és G.I. Joe figurái... Nekem meg egy Jurassic Park logós baseball sapkám a piacról. Na azzal mekkora király voltam egy ideig a suliban... ;D
Micho:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Február 17., 12:00:49 ---Unokatestvéremnek
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Február 17., 12:46:07 --- Volt szomszédéknak
--- Idézet vége ---
Feltűnt nektek, hogy mindig a barátoknak, szomszédoknak, rokonoknak voltak a legmenőbb játékaik, cuccaik? :hehe:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Február 17., 12:46:07 ---Itt tényleg nem lehet az oldalra képet feltölteni, vagy csak én néztem el valamit?
--- Idézet vége ---
Nem lehet feltölteni.
--- Idézet ---Én a Hajó utcai Arany Jánosba jártam, és a Tócóban nőttem fel.
--- Idézet vége ---
Akkor közvetlen kapcsolódási pont nincs, bár ha ugyanerről az időszakról van szó, akkor bármi lehetséges... sokat jártam a Tóciba.
--- Idézet ---Aki még nem látta, RockerLalee csinált erről a korszakról egy 5(+1) részes videó sorozatot:
--- Idézet vége ---
Na ő az a típus, akiről fentebb írtam, a tipikus "burzsuj" gyerek :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése