HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (42/1125) > >>

Galen:

--- Idézetet írta: Micho - 2019. Február 16., 15:55:35 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Február 13., 08:31:41 ---Köszi. Úgy is sok időm volt. Kinek van egyébként listája filmekből, könyvekből  esetleg játékokból amit már nyugdíjas éveire gyűjtöget?
--- Idézet vége ---
Egyelőre MINDENT a nyugdíjas éveimre gyűjtögetek, mert manapság ekkora képregényfelhozatalt még lekövetni, összevásárolni is elég (még csak nem is a pénzre gondolok, hanem az idő-energiára, ami erre megy), nem hogy még elolvasni... úgyhogy nagy kib@szásnak "élném meg", ha idő előtt feldobnám a pacskert.  :hehe:

--- Idézet vége ---
Nekem van egy google drive táblázatom ahol van Marvel,DC,Spawn, kockás,Kingpin Batman meg egy "egyéb" oszlopom és hónapra le van bontva mit kéne megvenni. Star Warst nem említem, arról külön táblázat van könyv és képregény füllel. Nagyjából 2021 végére érném be a jelenlegi felhozatalt ha most leállna minden kiadás.

Ezt láttam a TESCO-ban:

Sepi:

--- Idézetet írta: Micho - 2019. Február 17., 09:28:46 ---a másiknak meg mágneses volt a talpa:

--- Idézet vége ---
Szerintem mindnek mágneses volt a talpa, mert az enyémnek is az volt. Egyetlen nagy hátránya volt ennek a figurának, hogy nagyon könnyen tört az illesztéseknél. Nekem is az egyik karja már pár hónappal a vétel után letört a helyéről, úgy kellett visszaragasztani pillanatragasztóval.  :-\

--- Idézetet írta: Micho - 2019. Február 17., 21:30:35 ---úgy rémlik, hogy a Raptor lábát kellett rángatni, és iszonyatos visító hangot adott ki.

--- Idézet vége ---
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy az osztálytársunk lábát rángattuk és az is iszonyatos visító hangot adott ki.  ;D

--- Idézetet írta: Micho - 2019. Február 17., 13:02:59 ---Feltűnt nektek, hogy mindig a barátoknak, szomszédoknak, rokonoknak voltak a legmenőbb játékaik, cuccaik?  :hehe:

--- Idézet vége ---
Jaja. Egyrészt ez a szomszéd fűje mindig zöldebb effektus.  :) Másrészt, ahogy mondtad is, akkoriban volt jó pár burzsuj gyerek, akinek mindene megvolt, amit az átlaggyerek csak irigyelhetett tőle. De ez szerintem sajnos a mai világban sem változott. Most is vannak szerencsésebb gyerekek, akiknek a szülei olyan jól keresnek, hogy nem számít semmi, bármit megvesznek a gyereknek, és vannak akik nem tudják ezt megengedni.

Micho:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Február 17., 20:43:45 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2019. Február 17., 20:18:25 ---Vajon valahol Mo-on is lapulhatnak hasonló kincsek, régi játékboltosok elfeledett, ódon pincéjében?   :cool:

--- Idézet vége ---

Gyuri bácsi szerint kicsi nem sok esély van rá: ha itt nem fogyott, akkor kivitték K-re (amit én is valószínűnek tartok), de magánpincékben talán lehetséges.

--- Idézet vége ---

https://youtu.be/vMu3KhbO2Oo

Gyönyörû  :cool:

JP játékok közül egyébként uncsitesóimnak (hehe) volt pár darab... úgy rémlik, hogy a Raptor lábát kellett rángatni, és iszonyatos visító hangot adott ki.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Február 17., 20:44:53 ---Basszus, annyiszor eszembe jut, hogy ha lenne egy időgépem, akkor visszamennék 1938-39 és 1962-65-ös évekbe, és az Action comics, Detective comics, F4, Amazing fantasy 15, BA és a többi meghatározó képregényből vennék kb. 1 tucatot, aláíratnám az alkotókkal, majd visszajönnék és szép lassan elárvereztetném őket.

--- Idézet vége ---

1:32-1:50  ;D

Farek:
Basszus, annyiszor eszembe jut, hogy ha lenne egy időgépem, akkor visszamennék 1938-39 és 1962-65-ös évekbe, és az Action comics, Detective comics, F4, Amazing fantasy 15, BA és a többi meghatározó képregényből vennék kb. 1 tucatot, aláíratnám az alkotókkal, majd visszajönnék és szép lassan elárvereztetném őket.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése