HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (410/1125) > >>

Spuri:
igen tudom... de nagy volt a lelkesedés... és ha már a mozi is megy, gondoltam ez is belefér... :nemtudom:

talgaby:
Biztos bölcs ötlet hivatalos honlapon honosított képregényeket tárolni? Elvileg az egész megújulás célja régen a legalizáció lett volna, nem?

Spuri:
Nem is tudom, hogy hova kellene ezt írnom, de szerintem itt van a legelfogadhatóbb helyen. Szóval kicsit nosztalgiából is visszatértem a honosításhoz. Persze nem olyan nagyüzemben, és fele olyan képfeljavítós minőséggel dolgozva, mint itt, de azért hátha valakinek kedve szottyan néha átlátogatni a charax.hu-ra... A városi könyvtárban megtalálható lesz hamarosan a dolog. :)

zozi56:

--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Március 17., 21:41:14 ---szerk.: kinek ártottam már, hogy gyűlik a minusz karmám? pár órája még nem volt csak 1 :P

--- Idézet vége ---
Eh, csak 2-nél jársz. Nézd meg dokit. ;)

talgaby:
Ben, állíts a monitorod kontrasztján. A kivágott alak feje mellett jobb oldalt ott egy ronda csík, a feje bal oldalán meg egy vékony csíkban folytatódik kifelé a homloka, és nem igaz, hogy ez nem volt látható PS-ben, ha értelmesen van kalibrálva a háttér és a monitor. Amúgy érdemes lementés előtt ilyenkor nyomni egy teljes kijelölést, az remekül mutatja az ilyen hátramaradt kis koszokat.
Plusz hogy jelölöd ki a vágóélt? Mert azt hittem, egy darabban, de a figura keze és lábfeje erősen kontrasztos, élsimított, a bal combja viszont már-már pixelesen durva, ami nem egy darabos kivágást sejtet. Érdemes kivagdosás előtt felnagyítani a képet legalább kétszeresére, és ott jelölgetni, jó erős zoom mellett.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése