HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Asys:
1. Köszi a videót, Ben; előhozta a régi szép emlékeket! :brow:
A Centurions-ra, a Silverhawks-ra, a He-Man-re (mekkora He-Man mánia volt akkor; ha jól tudom, akkor mozifilm is készült belőle) és a Space Ghost-ra emlékeztem!
De sajnos a keresett rajzfilm nem volt a vidiben... :(
Nem adtam fel a keresést, fél óra alatt megtaláltam youtube-on: Jayce and the wheeled warriors a címe! :nezze:
Olyan sérója volt a főszereplő srácnak, mint Vadócnak!
(Az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak az ellenfelek alakultak át...) :badteeth:
2. Tényleg jók a börzés képek, az az Őrszemes póló pedig nagyon cool! :bravo:
Kösz a leírást Sepi; közben már rájöttem, hogy hogyan nézhetem meg a képeket! ;)
Amondin:
Szóval arra. Hát mivel az sem volt meg, így azt sem tudtad volna aláírni, de nem baj én tökéletesen beelégszem a Csodálatos Pókember 59. számával.
Sepi:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Március 21., 19:21:27 --- Ha a csodálatos Pókember 11. számára gondolsz, akkor az nekem nincs meg
--- Idézet vége ---
Nem arra gondoltam, hanem a Kingpin 11 Történet című szerzői kiadványára. ;)
http://www.pokember.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=141:11-toertenet&catid=1:kepregenykoetetek
Genzo:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Március 21., 19:17:52 ---Miből gondolod, hogy az én voltam? :)
--- Idézet vége ---
Egyszerű. Tavaly kértelek meg titeket, hogy irjátok le, kik szerepelnek az akkori börzés csoportképen. Meg is jegyeztem nagyjából, mondjuk úgy 90%-ban, hogy ki kicsoda. Meg hát a Sentrys póló árulkodik, tehát ha nem tudtam vola, hogy te vagy, akkor is rájöttem volna, mert karácsonykor irtad a Spidertomon, hogy kaptál Sentrys pólót, és hogy mennyire örülsz neki. Igy hát ki is zártam azt a lehetőséget, hogy nem abba mész börzére idén :)
Amondin:
--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Március 21., 18:58:21 ---. És végre megadhattam első autogrammomat is. :D Persze utólag belegondolva, a 11 történetet kellett volna aláírnom (feltéve, ha volt neki olyan), hiszen annak mégiscsak én csináltam a borítóját. :D
--- Idézet vége ---
Ha a csodálatos Pókember 11. számára gondolsz, akkor az nekem nincs meg(21-től vannak meg a számok most már hiánytalanul), így azt nem tudtad volna aláírni, de nekem mindegy, hogy hova írtad alá a lényeg, hogy aláírtad. :D
A képeket pedig a megfelő topikban már véleményeztem. :nezze:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése