Jó börzézést nektek! Várom ay élménybeszámolókat 
Én most értem haza, nagyon jó volt, nem gondoltam volna hogy ennyire nagy a nyüzsgés, de király volt. Csak elég hulla voltam (tegnap este melóztam, és 5 óra alvás után indultam a vonatra), nem maradtam a végéig.
Jó volt találkozni a Hzs tagokkal élőben is, megbizonyosodtam, hogy talgaby tényleg csak 1 ember, holott annyit honosít, mintha tizen lennének a nicknév alatt.

Mindenki tök jó fej, taliztam még Sepivel, Zozival, Aldarionnal, meg Farekkel is a tagok közül (remélem nem hagytam ki senkit), meg bemutattak Spurinak is, vettem is tőle egy Bóni és Tim füzetet (Csak hazafelé jutott eszembe autogrammot kérni rá). Találkoztam még keildaviddal és Amondinnal is (Bocs, hogy nem mutatkoztam be, csak tényleg kissé figyelmetlen voltam

)
Külön öröm volt, hogy sikerült megvennem mindent amit akartam: Pókember: evolúció, Batman első év, Főnix halálás marvel extra (nem volt annyira olcsó, de végre megvan!!

) Plusz talgabytól megvettem a Hush-t is. (Remélem, talgaby neked is sikerült megvenni, amit akartál.)
Szóval érdemes volt elmenni, remélem el tudok jönni a következőre is!
u.i.: Bocs, hogy nem köszöntem el mindenkitől, csak Zoziékat nem láttam sehol, a vonatra meg mennem kellet.