HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (394/1125) > >>

zozi56:

--- Idézet ---Elolvastam a Millar & McNiven's Nemesis első füzetét, ami nemrég (ha jól emlékszek, a múlt héten) jelent meg. Valaki olvasta ezt? Mi a véleményetek róla?
--- Idézet vége ---
Én el akarom olvasni, csak még nem volt rá időm. Eddig elég szélsőséges véleményeket hallottam róla, vagy nagyon jókat, vagy nagyon rosszakat.

--- Idézet ---Ezt most nem nagyzolásból írom, vagy ilyesmi, de valahogy kicsit megakadtam azon, hogy jobb író lennék, mint rajzoló? Mert a rajzolók közé valahogy nem sikerült befurakodnom... Nem panaszkodásképp írom (elvégre három kategóriában is esélyes vagyok) de ez az alkotói identitásomat veszélyezteti.
Vagy csak szimplán kevés az író és sok a jobb rajzoló (akkor meg nem dicsőség bekerülni az írók közé)?
--- Idézet vége ---
Én nem értek hozzá, de azt szokták mondani, hogy Magyarországon ma nagyon sok jó rajzoló van, jó író viszont alig. Talán ez az oka.

Genzo:
Elolvastam a Millar & McNiven's Nemesis első füzetét, ami nemrég (ha jól emlékszek, a múlt héten) jelent meg. Nekem tetszett, nem viccelnek, egyből belecsapnak a lecsóba. Már az első füzet is erősen akciódús, olyasmi, mintha Michael Bay és Emmerich közösen csinálna filmet, csak annyi a különbség, hogy itt a sztori is jól indul. Én nagyon várom a folytatásokat. Valaki olvasta ezt? Mi a véleményetek róla?  :)
Aki nem emékszik rá, ez a borítója, a CoverArt topicból ismerős lehet, én is ott figyeltem fel rá.

Sepi:

--- Idézetet írta: Spuri - 2010. Március 30., 20:38:24 ---Köszi! Még süllyedek egy kicsit...  :badteeth:

--- Idézet vége ---
Nyugi, téged a jó rajzolók közé sorollak.  ;) Különben nem vettem volna meg az eddigi Charaxokat. Rólam tudni lehet, hogy nagyon finnyás vagyok a rajzokra, így olyat nem veszek ami nem tetszik.

Spuri:
Köszi! Még süllyedek egy kicsit...  :badteeth:
Egyébként a szokásos 5 helyett csak 4 emberke került be a legjobb rajzoló sorba. Nem mondom, hogy nem érdemlik meg, mert nagyon is, csak engem zavar, hogy inkább íróként díjaznának, mint rajzolóként??
Egyébként az oposszum.blogter.hu-n lekövethető az összes alfabéta-jelölt az összes kategóriában.
Aztán kezdődhetnek a fogadások! :D

Sepi:
Nem azért mondom, de vannak egyáltalán jó magyar rajzolók? Mert egy kezemen meg tudom számolni, mennyi jó magyar rajzoló munkájával találkoztam eddig.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése