HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Genzo:
én meg irtam rá választ, de itt is elmondom: biztos lesz olyan is amihez hozzá tudsz majd szólni. Örülök, hogy egy olvasót máris szereztem, már nem hiába megy a cucc. :P
Amondin:
Értem. Köszönöm a segítséget. Most, hogy már tudtam, hogy mit hogyan kellett, írtam egy rövid véleményt a megfelelő helyre. :nezze:
Genzo:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 05., 13:32:26 ---Szerintem jó lesz az oldalad Genzo. Egyenlőre még csak ide írok, mert van egy kis gondom a regisztrációval, és inkább megkérdezem, hogy mit hogyan is kell, mint hogy csináljak valamit, amihez nem igazán értek.
Szóval tudom, hogy ez hogy fog hangzani de: A névnél gondolom azt a nevet kell megadni, ami majd meg fog jelenni a kommentnél, de a honlaphoz mit kell beírni? Ilyet még sosem láttam, úgyhogy remélem megérted, hogy ezzel még egy kicsit gondban vagyok.
--- Idézet vége ---
igen, a névhez azt a nevet irod be, amit szeretnél, hogy a komentnél látszodjon. A honlaphoz, ha van honlapod, beirod a linkjét, ha nincs, üresen hagyod, és válaszolsz arra az emeltszintű kérdésre, hogy a rendszer megtudja, hogy igazi, hús-vér kommentelő vagy, nem spam meg ilyenek. És persze irod a komentálnivalód a megfelelő helyre. :)
--- Idézetet írta: Schmatzy - 2010. Április 05., 14:08:49 ---No offense, Genzo, de direkt csináltad meg úgy a bannered, hogy az utolsó szavakat új sorba tördelted? Mert nagyon báncsa a szemet. :cool: Ha viszont ez koncepció, akkor nem szóltam, és próbálom megfejteni.
--- Idézet vége ---
Csak igy tudtam megoldani, hogy olvasható legyen, de igyekszek javitani rajta. Nem koncepció, de engem nem zavart különösebben. Miután megcsináltam az oldal teljes kinézetét, már örültem, hogy egy ilyet is összehoztam :P Nem is a photoshoppal volt bajom, a css evett meg egy kis ideget tőlem. Csinálok majd egy kevésbé zavarót, kösz az észrevételt. ;)
Schmatzy:
No offense, Genzo, de direkt csináltad meg úgy a bannered, hogy az utolsó szavakat új sorba tördelted? Mert nagyon báncsa a szemet. :cool: Ha viszont ez koncepció, akkor nem szóltam, és próbálom megfejteni.
Amondin:
Szerintem jó lesz az oldalad Genzo. Egyenlőre még csak ide írok, mert van egy kis gondom a regisztrációval, és inkább megkérdezem, hogy mit hogyan is kell, mint hogy csináljak valamit, amihez nem igazán értek.
Szóval tudom, hogy ez hogy fog hangzani de: A névnél gondolom azt a nevet kell megadni, ami majd meg fog jelenni a kommentnél, de a honlaphoz mit kell beírni? Ilyet még sosem láttam, úgyhogy remélem megérted, hogy ezzel még egy kicsit gondban vagyok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése