HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (388/1125) > >>

Genzo:

--- Idézetet írta: Schmatzy - 2010. Április 06., 09:50:18 ---Mi jön még? :D

--- Idézet vége ---

Pl. a mai frissítés, ami egy TF képregény innen a HZs-ról.  ;)

Schmatzy:
Ez jó! A kritika kritikája. Mi jön még? :D

Genzo:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 05., 19:33:22 ---Igen, majd biztosan lesz olyan képregény is, ugyanis ha jól emlékszem, akkor írtad, hogy nagyrészt a Hálózsák képregényeiről fogsz írni. Azokból pedig olvastam már egy párat :D

--- Idézet vége ---
Igen, elég sűrűn lesznek HZs képregények. :)

--- Idézetet írta: galamb - 2010. Április 05., 19:54:46 ---Elolvasta Deadpool kritikádat,  jó lett, szerintem kicsit rövid, jobban be lehetett volna mutatni cselekményt, milyen a rajz stb. De az oldal is jó, csak így tovább! :)

--- Idézet vége ---
Köszi szépen, Tényleg, a rajzról írhattam volna, meg úgy az egészről kicsit bővebben. A cselekményt nem akartam nagyon részletezni, hátha valaki el szeretné olvasni, és még meg is akar lepődni pár dolgon, illetve jókat akar nevetni a helyzeteken. De a következő írásaimat igyekszem kicsit bővebbre fogni. :)

Galamb:
Elolvasta Deadpool kritikádat,  jó lett, szerintem kicsit rövid, jobban be lehetett volna mutatni cselekményt, milyen a rajz stb. De az oldal is jó, csak így tovább! :)

Amondin:
Igen, majd biztosan lesz olyan képregény is, ugyanis ha jól emlékszem, akkor írtad, hogy nagyrészt a Hálózsák képregényeiről fogsz írni. Azokból pedig olvastam már egy párat :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése