HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (382/1125) > >>

Amondin:
Hát valóban, viszont az már igen nagy érvágás lenne, ha őt is el kellene küldeniük. De ahogy kivettem ez fog történni.
Viszont akkor kapnék agybajt, ha a Buffalohoz adnák el. Már kapot épp elég jó játékost Jets, és a Dolphins( Jets: Tomlinson, Holmes; Miami: Carlos Dansby, és Brandon Marshal) nem hiányzik, hogy még a Buffalo is kapjon egy jó irányítót.

Farek:
Basszus, nagyon kemény. De elég gáz maga a szitu, érthető, hogy kényes helyzetben vannak. Kíváncsian várom a fejleményeket.

Amondin:
Hát Farek nem tudom, hogy mit akar a Steelers de eddig alaposan legyengítik magukat. Lehet, hogy csak én néztem el nagyon valamit, de...
Inkább nézd meg magad http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d8178b2b1&template=with-video-with-comments&confirm=true
Nem tudom, hogy mi lesz ebből, de most már tényleg érdekel, hogy hogyan lesz nekik így Playoff.
Meg a Patriotsnak is, mert idén úgy tűnik minden nagy játékos az AFC East-t szemelte ki.

Sepi:
Azt hiszem Mandel Man volt azoknak a neve. Nekem is volt egy belőle, de az már nagyon régen volt, így nem nagyon emlékszem rá.

turkia:
Emberek, van egy furcsa kérdésem. Kerestem már a választ számtalan helyen, de sehol nem találtam. :(

Emlékeztek még olyan figurákra, amik a G.I. Joe játékokra hasonlítottak? Kb. olyan magasak voltak, úgy mozogtak a tagjaik, de mindegyiknek forgott a feje, ha mágnest tettél elé. Az egyik fele szörny volt, a másik pedig ember és mindegyiken sisak volt, hogy a hátsó felét takarja. Nekem valami olyan szó rémlik még gyerekkoromból, hogy "madderman", de nem vagyok biztos benne. Kerestem már rengeteg helyen, írogattam a Google-be is, de semmi. '91 körül lehetett kapni talán...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése