HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Farek:
Mert Chuckon nem lehet behajtani a károkat, az izlandiakat viszont majd tudatos környezetrombolás miatt jól megvágják... :badteeth:
Genzo:
--- Idézetet írta: galamb - 2010. Április 28., 19:26:48 ---Kiderült a drámai igazság....
Az izlandi vulkánkitörés csak kamu volt. Igazából Chuck Norris rászokott a szivarozásra
:badteeth:
--- Idézet vége ---
Hamarabb is rájöhettek volna, hogy mi a probléma. Nem tudom miért nem volt gyanús, hogy Chuck bement a húsboltba, kért egy doboz szivart, ráadásul kapott is, aztán másnap meg porfelhő miatt nem közlekedtek a gépek.
Galamb:
Kiderült a drámai igazság....
Az izlandi vulkánkitörés csak kamu volt. Igazából Chuck Norris rászokott a szivarozásra
:badteeth:
turkia:
Bullshit generátor bakker!!! :woot: "Kiemelt fontosságú feladat áramvonalasítani a vizionált rendszertervezési technológiát." Ilyet rakok majd a munkáimba... :badteeth:
Genzo:
Sepi :lol: :lol:
Amúgy, hogy legyen valami tartalma annak, amit irok, megragadom az alkalmat, hogy szóljak, hogy frissült a képregényes blogom. Nem tudom ki milyen sűrűn látogat arra, kinek mi számit frissnek, csak azt tudom, hogy a mai frissités kicsit a western rajongókat ütheti sziven. Keildavidot tudom, hogy benéz, külön várom, de a többiek is nézzenek be bátran. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése