HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (374/1125) > >>

Ben Reilly:
Nem az egy másik dolog volt. Én amennyire emlékszem erre a mágneses arcú figurára, a He-Man egyik karaktere ugrik be, akit Man-E-Faces-nek hívtak (igen, rohadt frappáns név)

plussz ott volt a Princess of Power sorozat is
http://www.he-man.org/collecting/toy.php?id=574

Sepi meg jól tippel, a Conan a TV Pluszban volt.

Genzo:
Lehet rosszul emlékszem, de az első kérdésedre már kaptál választ Bentől ha minden igaz. Azt hiszem még rajzfilm introt is linkelt. De ha nem, akkor bocs, és nem szóltam, de valahogy így rémlik. :)

Sepi:
2. Talán a tvr-hét volt az. Legalábbis abban régen volt Batman, meg talán Zöld Lódarázs strip is. Esetleg még a rövid életű TV Plusz újság amire tippelnék. Abban is volt valami képregény, csak nem tudom mi is volt az.

turkia:
Üdv emberek! Van 2 kérdésem, hátha tudtok rá válaszolni.

1. (bár ezt már felvetettem múltkor, akkor Sepinek rémlett valami ilyen) Emlékeztek még olyan figurákra, amik a G.I. Joe játékokra hasonlítottak? Kb. olyan magasak voltak, úgy mozogtak a tagjaik, de mindegyiknek forgott a feje, ha mágnest tettél elé. Az egyik fele szörny volt az arcának, a másik pedig ember és mindegyiken sisak volt, hogy a hátsó, éppen nem szükséges arcát takarja. Nekem valami olyan szó rémlik még gyerekkoromból, hogy "madderman", de nem vagyok biztos benne. Kerestem már rengeteg helyen, írogattam a Google-be is, de semmi. '91 körül lehetett kapni talán...

2. Mi volt annak az újságnak a címe, ami anno fekete-fehér Conan történeteket közölt? Csak az újság közepén volt kb 2 oldal, folytatásos volt. Talán valami TV újság, ha jól emlékszem, heti megjelenéssel. Először a Füles rémlett, de neten nem találtam erre infót... Mondjuk '92 körül lehetett az egész és vagy 20-25 rész volt a történet, tehát ennyi számban közölték le, mert mondom, csak 2-3 oldal volt a Conan az újság közepén. Gondoltam a Hepiendre is, de nem képregény volt a fő profil, hanem valami TV műsor TALÁN.

Köszönet az elolvasásért.  ;)

zoli:
üdv.lehetne valami sorozetot inditani, a képregényes irókról,rajzolókról. ;) :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése