HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (365/1125) > >>

zozi56:
Ebben az utóbbiban egyébként igazad van.

Nitro:
Én azt mondom rá, hogy csípem, vagy azt, hogy jó fej. De a szeretem is lehet, ha jó a kapcsolatunk, és itt a szeretem alatt nem csak a szerelmet lehet érteni, mert a fagyit is szeretem, de mégse vagyok bele szerelmes. :D Nem azt mondom, hogy mifelénk így van, hanem én így használom.
De hogy visszakanyarodjunk az eredeti kérdésre, a "like" webes nyomógombos kifejezésre inkább a "tetszik" szót használnám.

Sepi:
Például van egy lány akit kedvelek, de nem szeretem. És még rengeteg ilyet lehet mondani. Ne mondd, hogy felétek csak a szeretni szót használják.  :)

Nitro:

--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Május 13., 16:05:36 ---
--- Idézetet írta: Nitro - 2010. Május 13., 15:57:23 ---Vagy csak nekem fura?  :badteeth:

--- Idézet vége ---
Csak neked fura, nálunk is használatos a szó elég gyakran. Mert vannak olyan dolgok amiket nem imádsz/szeretsz, de kedveled.  ;)

--- Idézet vége ---
Péééééldául?

turkia:
Hm, de jó is volt anno a Titkos Háború...még a régi, Semic kiadványokban. Azt jó lenne itt is olvasni, mert mondjuk a mai napig megvannak a számok, de anno 1-2 kimaradt. Pölö az mai napig bosszant, hogy Fátumot mi intézte el Galactus hajójában... mert megvan, amikor feljut, az utolsó mondata: "Ez meg mi?" KIMARAD és a következő számban már az erődjében pihen.  :headscratch: Amúgy már akkor megfogtak a negatív, illetve szürke karakterek, a "jókat" már általánosban péklapáttal vertem volna agyon. :lol:   (kivéve mondjuk Pókember, Rozsi, Herkules, vagy a hatalmas Thor)
Na de jó lenne, ez a lényeg!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése