HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (350/1125) > >>

Sepi:
Én sem azt mondtam, hogy orbitális, hanem hogy "jó pénzért".  ;) Ami, ha azt vesszük, totál pénzkidobás, mert lementeni nem tudod a képregényt (max print screennel), normális felbontásban meg pláne nem, és csak bizonyos időtartamig szól. És ha mellévesszük, hogy egy-két hónappal később már füzet formában is meg lehet venni, akkor pláne felesleges. Értékelem én a Marvel kezdeményezését, de a mai világban totál életképtelennek tartom.

talgaby:
Nem olyan orbitális az az összeg.

Sepi:
Az Amazing Spider-Man Digital tulajdonképpen az új Peter Parker című havi sorozat történetei, csak mint a nevében is benne van, azt digitálisan adják ki, azok olvashatják, akik jó pénzért előfizetnek a Marvelnél a digitális képregények olvasásáért. Ennek az az egyik előnye, hogy digitálisan hamarabb olvashatják azokat a történeteket, amiket később kiadnak papíron is. Tehát az Amazing SM Digital történetei a Peter Parker című havilap történetei. És egyébként 616-os az is.

Ben Reilly:
Az nem a harmadik Marvel Zombies hanem már inkább az ötödik. A sok Pók címről meg részemről csak annyit, hogy elég lenne egy, de az legyen jó.

zoli:
üdv.Találltam a comic vine-n egy csomo új második folyamos  Pókember sorozatot.Ugy mint Peter Parker vol 2, Spiderman vol 2, Web of spiderman vol 2, És  egy új Amazing cimet ,Amazing spiderman digitál cimen. HM.....ez lehet hogy nem is 616-os ,mert vannak olyan szereplöi akik idáig nem.PL  Pókember rajongó lány csapat ami eddig nem nagyon volt :headscratch:NA MEG .... vagy  már a harmadik Marvel  Zombi sorozat .Ha joltudom volteddi kettő :headscratch: :nemtudom: de lehet hogy van már egy harmadik is ;D :badteeth: NA ÉS........HEHEHE  a szegény CLone sagárol is lenyuztak egy újabb bört . :hehe: :badteeth: :headscratch: REAL CLONE SAGA cimen,mint nállatok is volt az a cimlap :hehe: :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése