HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (349/1125) > >>

Genzo:

--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Május 29., 09:38:08 ---DC szerepjáték fórum indult nemrégiben. Akit érdekel, az látogasson el erre az oldalra:
http://dccomicsfrpg.hungarianforum.net/index.htm
 :brow:

--- Idézet vége ---

Regisztráltam erre az oldalra, és eddig nagyon tetszik. Már csak egy épkézláb eredettörténetet kell kitaláljak, illetve a karakterem kinézetét. Terveim szerint több szuperhőst fogok összephotoshopolni.  :)

Ben Reilly:
Bevallom őszintén engem sem a kézikönyvek tartalmi része érdekel, mert a marvunap szerkesztői úgyis csak a kezüket tudják széttenni  () a legtöbb leírás kapcsán, a Pókember változtatásokat az OMD óta nem is tudják feldolgozni. Engem a leírások melletti képek érdeklenének.  :brow:

talgaby:
Sepi: Azért annyiért nem csak az újakhoz lehet hozzáférni, hanem az egyre bővülő archívumokhoz is, és így levetítve gyakorlatilag alig egy-két cent/füzet, amit elolvashatsz.
Ben: Passz, valószínűleg nem veszik őket a szkennelők. Meg általában mire azok kijönnek, a felük érvénytelenné válik, mert Bendis előveszi a karaktert, és szétretconolja.

Sepi:
Gondolom azért, mert akik szkennelik, már nem veszik a kiadványt. Elvégre a legtöbben ugyanazok vannak, mint amit már kiadtak jópárszor. Az új szereplőkről meg általában valamelyik speciálisabb képregényben (valamelyik a címhez kapcsolódó one-shotban) úgyis van leírás.

Ben Reilly:
Nem tudjátok miért álltak le mindenhol a Marvel Handbook kötetek szkennelésével? 2 év alatt talán ha kettőt behúztak, a 2008-as Iron Manualt, meg a Pet Handbookot.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése