HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Farek:
--- Idézetet írta: Micho - 2019. Február 27., 10:32:32 ---
...de várj, a cipődet egyedül is be tudod fűzni? :badteeth: ;D
--- Idézet vége ---
Nem, szóval gyere ide és hajolj le szépen... :hehe:
Micho:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Február 27., 09:27:11 ---TÉnyleg nyomhatók online? Hej, ha annyi időm lenne, amennyi nincs... :-\
--- Idézet vége ---
Nyomható. Bármelyik játék után odaírod a keresőbe, hogy "online"...
...de várj, a cipődet egyedül is be tudod fűzni? :badteeth: ;D
--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Február 27., 07:11:41 ---Kocsmai feelingben meg még a Teknőcök arcade játék rémlik.
--- Idézet vége ---
Nagyon hiányoznak a mai kocsmákból ezek a videojáték-sarkok. Úgy hallottam, manapság egy kalap alá kerültek törvényügyileg a nyerőgépekkel, és ezért sincs sehol. Egy flipper is nagyon fel tudott dobni egy helyet, volt, hogy csak amiatt mentünk inni bizonyos kocsmába, mert ott volt olyan játék, ami mindenkinek bejött.
Farek:
--- Idézetet írta: Micho - 2019. Február 26., 22:56:57 ---Akkor én is mondom a kedvenceket:
--- Idézet vége ---
Ja, ja, mindhárommal toltam játékteremben. Golden Axe-szal talán számítógépen is. TÉnyleg nyomhatók online? Hej, ha annyi időm lenne, amennyi nincs... :-\
Sepi:
Mi anno a Streets of rage játékot toltuk sokat. A 90-es évek közepén voltak olyan helyek, ahol kölcsönözni is lehetett ezeket a játékokat és a konzolokat hozzá. Akkoriban megvenni nem tudtuk, mert elég drága volt, de volt olyan, hogy osztálytársakkal összedobtuk a bérleti díjat 1-2 napra és nyomattuk ezerrel.
Kocsmai feelingben meg még a Teknőcök arcade játék rémlik. Azzal játszottunk sokat 89-90 környékén, még azelőtt, hogy a rajzfilm megérkezett volna Magyarországra.
Micho:
Akkor én is mondom a kedvenceket:
Golden Axe
Ez meg igazi Conan-klón volt... de kiforrta magát , és saját jogon legenda lett belőle :cool:
Final Fight
Imádtam Haggarral "megseggelni" az ellenfelet ;D (Ti is így hívtátok ezt a mozdulatot?)
Cadillacs and Dinosaurs
No comment :cool:
Ezekkel manapság is játszok néhanap... régen még emulátor kellett hozzá, de újabban már online is futtatható.
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Február 26., 21:17:45 --- Játszottam az Avengers játékkal is, amiről persze akkor még nem igazán tudtam, hogy ki kicsoda. Vasember, Amerika Kapitány, Sólyomszem és Vízió (a fehér verzió) voltak a választható karakterek.
--- Idézet vége ---
Nekem volt egy emlékezetes tiszai nyaralásom anno, amikor végig rossz volt az idő, csak egy nap lehetett lemenni a partra, de akkor is csak a játékgépekig jutottunk... amikor megláttam az X-Men játékot (a rajzfilmes verziót), lecövekeltünk uncsitesóimmal, és toltuk ezerrel. A szülők meg jól lecsesztek, hogy úgy mentünk haza, hogy nem is fürödtünk a Tiszában ;D
Az Operation Wolf még C64-en is megvolt... már "raj" játéknak számított a sok gagyi mellett ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése