HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (337/1125) > >>

Schmatzy:
Genzo, ez a gép tényleg nagyon sok. Nem tudom, milyen egyetemre mész, de ha csak Office-t akarsz használni, meg internetezel vele, akkor ez kb. 8-szoros túlméretezés. Az én laptopom egy HP Compaq nx9020-as, 2004-es darab, 1.4GHz-es Celeronnal, 1GB memóriával, 60-as vinyóval, integrált Intel überszar grafkártyával, wifivel, és még így is simán viszi az ArchiCad-et (építészmérnöki 3D-s tervezőprogram) meg a Consteelt (3D-s végeselemes modellezőprogram, kettős terheléssel, mert a 3D megjelenítés mellett a programot többmillió ismeretlenes egyenletrendszerek megoldására fejlesztették ki). Úgyhogy én azt javasolom, hogy jócskán vegyél vissza a jövendőbeli laptopod hardveréből, és keress Linuxos, vagy FreeDos-os modellt, így az oprendszert nem kell kifizetned. Pláne, hogyha bekerülsz a felsőoktatásba, a Microsoft Campus program keretében ingyen kérhetsz Office-t meg Windows-t.

talgaby:

--- Idézet ---azt szeretném tudni  hogy, ki a KIRÁLY  a képregény világában
--- Idézet vége ---
Jack "the King" Kirby.

zoli:
üdv,na azt szeretném tudni  hogy, ki a KIRÁLY  a képregény világában.Vagyis ki a legelismertebb iró,rajzoló,stb a különböző kiadoknal.Ez a kérdés Jack kirbyöl jutott eszembe akiröl azt irták az egyik régebbi képregény újságban hogy ő elismerten is az egyik legjobb volt a szakmában.Sajnos ö már nincs köztünk.Mostanában lehet hogy a Marvelnél pl Brian Michael Bendis a Király mert rengeteg  történet ir.Vagy aban az értelemben Király hogy, neki van Magyarországon a legnagyobb képregény gyüjteménye.hm.....Tényleg ki az,sajnos nem én az biztos :badteeth: :hehe:KŐSSSZII

Genzo:
Hát nagyrészt egyetemi dolgokhoz fog kelleni, játszani eddig se játszottam túl sokat, nem hiszem hogy most kezdeném el. Viszont azért néztem ki egy ilyen komolyabb cuccot, hogy az jó ideig húzza ki. Vagyis, hogy ne az legyen, mint ezzel a géppel(az asztalival), hogy egyfolytába kellet bele vegyek dolgokat, mert mindig kicsi volt benne valami. Kellett nagyobb vinyó, vettem, nem bírta az alaplap, kellet venni azt is, és akkor már processzort is, stb stb. Ezt szeretném kiküszöbölni. Mondjuk az nekem se tetszik, hogy a windows 7 már rajtavan, mert nekem xp kéne, amit úgyis az első dolgom lesz rátenni, és ahogy mondtad, az árba benne van a windows 7 is, ami vásárlás után egy-két órát lesz fennt a gépen.

zozi56:
Attól függ, mire szeretnéd használni. Ha csak az egyetemi dolgokhoz kell, oda bőven elég egy gyengébb (és olcsóbb) masina is. Ha játszani is akarsz rajta, akkor ok. Meg mondjuk én nem vennék operációs rendszerrel előtelepített gépet, egyrészt, mert úgyse olyan lesz, amilyennek én szeretném, másrészt annak az árát is beleépítik a gép árába.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése