HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Genzo:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Szeptember 03., 21:26:28 ---Szép. :)
Legalább ez azt jelenti, hogy sikeres az oldalad, ha ilyen szavakkal találnak hozzád.
--- Idézet vége ---
Hát egy alig féléves bloghoz képest egéssz jó látogatottságnak örvendek, ezek a csodás kifejezések egy-egy látogatót jelentenek. A legtöbben a "deadpool" kifejezéssel jönnek, sokan meg a linkekre kattintanak, ami kintvan pár oldalon már. Tervezem, hogy egyszer lesz egy ilyen cikk, ami összegzi a statisztikai adatokat kicsit, terveim szerint az első évforduló környékén.
keildavid:
Hát ez tényleg érdekes, hogy valamilyen szöveget beírnak a keresőbe és a találatok között ott van Genzo blogja is. Én is megnéztem a Google keresőbe és tényleg igaza van Genzonak.
Amondin:
Szép. :)
Legalább ez azt jelenti, hogy sikeres az oldalad, ha ilyen szavakkal találnak hozzád.
Genzo:
Nézegetem a blogomnál, hogy milyen keresőkifejezésekkel találtak hozzám, és a sok kevésbé meglepő kifejezés között találtam egy érdekeset, idézem pontosan: "film : a férfi vagy megöli feleségét és megmenti csapatát, vagy a csapat tagjai halnak meg". Tehát valaki ezt beírta a Googlebe, és eltalált a blogomra.
Amúgy kipróbáltam, nyomtam egy keresést ezzel a szöveggel, és a második oldalon ott virítottam. Érdekes mindenesetre. :)
szerk.: vannak még vagányak pl.: "chuck norris valagba rugják", "miért feszül annyira superman ruhája", "piroska és a farkas spanyol", "mi van a chronopolissal?", "milyen sorrendben jelentek meg a batman filmek", "dokumentumfilm az univerzumrol letöltes" vagy " ingyenes piroska es a farkas szinezok". És ezt a sort folytathatnám még. ;D
Lovag:
Sziasztok!
Én és Kanaszta ( Spidertomról lehetünk ismerősek ) közös képregényt csinálunk. Én vagyok az író, ő a rajzoló. Viszont kéne még egy harmadik ember a "stábba", akinek a különböző digitális dolgokat kéne megcsinálnia. Értem ezalatt a panelezést, a szövegbuborékokat, a betűket. És elképzelhető, hogy a színezésben is szükség lesz segítségre. Akit érdekel a dolog az küldjön egy üzenetet vagy írjon ide.
Röviden a képregényről: elég hosszú lesz, kb. 50 - 60 oldal. A műfaja dráma.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése