HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (33/1125) > >>

D-TOX:
Szegedi képregénybörze 2019

Április 13-án (szombat) kerül megrendezésre az idei szegedi képregénybörze 10:00 és 14:00 között a Somogyi-könyvtárban.

A Szervezők felhívása:
"Kedves eladók!

A hagyományokhoz híven, a Somogyi-Könyvtár jóvoltából, az eseményre az asztalokért NEM kell fizetni, de előfoglalást le kell adnotok! Az eladók maximálisan 2 asztalt foglalhatnak, így fenntartva az esemény sokszínűségét. (Mindenki vegye figyelembe, hogy 13 darab képregénnyel azért ne foglaljon le két asztalt...). HA (!!) a korlátozott számú asztalok (18-20 darab) nem lelnek gazdára, akkor az eladók (akik ezt jelzik előzetesen), kapnak plusz egy asztalt! :) Az asztalfoglalás menete szokásos, e-mailben várjuk jelentkezéseteket az alábbi címre:

Cím: szegedikepregenyborze KUKAC gmail PONT com
Tárgy: Asztalfoglalás2019.
Asztalfoglás utolsó napja: 2019.04.08. (hétfő)

Az esemény menetrendje pedig a következő:

09:30 - Eladók fogadása a könyvtár hátsó bejáratánál (foglaláskor megírom pontosan hol is van ez)
10:00 - Kapunyitás az érdeklődők számára (főbejárat)
14:00 - Kapuzárás

Belépődíj: NINCS

Az esemény facebook-linkje: https://www.facebook.com/events/319722632001809/

Micho:
1. Én most 130+ kg körül vagyok, és kb. délig tervezek lenni... de lehet nem én leszek a legnagyobb tömeg  ;D
2. A börzéről ma írtak az index.hu címoldalán, úgyhogy még az is el fog jönni, aki nem akart...   :badteeth:
3. Ha későn jössz, lemaradhatsz egyes újdonságokról, limitált példányokról...

13 óra tájban már szellős szokott lenni.

KiD:
Szerintetek mikor kéne benéznem a börzére, hogy legalább a legnagyobb tömeget kihagyjam?  :hehe:

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: keildavid - 2019. Március 02., 21:53:43 ---Akik esetleg ismerték Eagle nevű beírót(a megszűnt ComicSquad-ról, majd Allcomics-on volt tag), egy szomorú hír derült ki. Tegnap reggel elhunyt. :(

--- Idézet vége ---

Ismerni ugyan nem ismertem, de szomorúan hallom.
Nyugodjon békében! :(

KiD:

--- Idézetet írta: keildavid - 2019. Március 02., 21:53:43 ---Akik esetleg ismerték Eagle nevű beírót(a megszűnt ComicSquad-ról, majd Allcomics-on volt tag), egy szomorú hír derült ki. Tegnap reggel elhunyt. :(

--- Idézet vége ---

:(

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése