HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Nitro:
Jaj, ne izélj már, az az általános műveltség egyik legalapabb dolga. (A fodrászoknál ;D)
Galamb:
Egy kis éjszakai filózás: Szerintetek, amíg az még csak tanul valamit, miért várnak el tőle olyan dolgokat, amit aztán rohadtul nem kell tennie, amikor már végez? (Áááá nincs rohadtul tele a bugyrom az egyetemmel, deeehogy :badteeth:)
Pl.: Egy ismerősöm fodrásznak tanult, vizsgafeladat volt neki késsel borotválni 2-szer is. És most jön a poén: a fodrászok nem is használhatnak borotvakést a munkájuk során.
Schmatzy:
Meglepő és mulatságos: mert októberben már hideg van. :badteeth:
A fest egy szombati napon kezdődik, és az utolsó napja október első szombatja, kivéve, ha ehez a szombathoz közel esik (vasárnap-kedd) október 3-a, a német egység napja (nem tudom pontosan, mi az ünnep neve, ha ünnep egyáltalán, ezért írtam kisbetűvel), mert ekkor 3-ig meghosszabbítják. Így az időtartam két hét + néhány nap.
Farek:
Ott a pont!!! ;D :lol:
Ja, és tényleg: miért?
Schmatzy:
Amcsik nem értik, hogy az Oktoberfest miért szeptemberben kezdődik:
--- Idézetet írta: Seephod ---Oktoberfest in september? what madness is this??
or is this just one of those things like christmas where they start earlyer each year to make people spend more money just a little bit longer
--- Idézet vége ---
Ekkor érkezik a korrekt válasz:
--- Idézetet írta: A Random Pooka ---It’s Metric Oktober. I’m pretty sure it doesn’t happen in the same October as the Imperial system.
--- Idézet vége ---
;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése