HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (314/1125) > >>

Genzo:
Mostmár Twitteren is lehet követni a blogomat. Frissítések közvetlen elérése, érdekességek, hírek, fejlemények, statisztikai adatok, ilyesmik, szóval megéri megnézni. Egyelőre nem tweeteltem sokat, mert csak ma délelőtt hoztam létre az accot, de lesz még ott is olvasnivaló rendesen.
Szóval, itt a linkje.

Valamint a blogra is kikerült már ez a link. Jó olvasgatást.  ;)

Zolta:
http://kreten.hu/comments.php?mid=8262

Zolta

talgaby:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Október 22., 20:53:07 ---(...)a tanár megkérte, hogy mondjon egy a 13. században Magyarországon termesztett növényt.
A válasz erre: PAPRIKA :omg: Paprika????
--- Idézet vége ---
Igaz. Kihagyta a krumplit, mert anélkül nehezen tudták volna elkészíteni az ősmagyar hagyományos paprikás krumplit. Ez tényleg gáz az osztálytársadtól.

Asys:
Nem rossz, Amondin, nem rossz...  ;D
Lehet ezt fokozni, sőt...  ;)
Ami nálam a prímet viszi (inkább már WTF kategória!):
Havas Henrik pár éve beszélt/vitázott egy régebbi, közéleti műsorában az egyik kisebbség néhány prominens tagjával (,,értelmiségi'' réteg: vajda, költőfejedelem; tehát nem a kínaiakról volt szó...)!  :brow:

A ,,költőfejedelem'' ezt találta mondani: ,,A roma kisebbség néhány tagja már a keresztes hadjáratok idejében angol kávéházakban (!) hegedült (!)!''
Hol volt akkor még hegedű, meg egyáltalán kávé? Jó kérdés...  :dry:
Na, ezt nem lehet überelni!  :badteeth:
(Csodálom, hogy akkor Henrik nem kapott röhögőgörcsöt...)  :hehe:

Galamb:

--- Idézet ---A felelés abból állt, hogy a tanárom laptopján, és a projektoron keresztük ki volt vetítve a táblára a 13. századi Európa térkép.
--- Idézet vége ---
:huh: Jesszus, ebből látszik, hogy már régen jártam középsuliban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése