HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (306/1125) > >>

talgaby:
Bűnvadászok, a film kétharmada után, amikor elmennek vacsorázni. Fontos alapmű, tessék nézni sokat. :D
kieg.: Vagyis innen kb. 1:00-tól: http://www.youtube.com/watch?v=717kRTn47xI

Nitro:

--- Idézetet írta: galamb - 2010. November 25., 23:46:57 ---"Hogy birod a piát?" Terence
"Az első öt litert könnyen, aztán elkezdek kicsit kötekedni!" :) Bud

--- Idézet vége ---
Ja, erre nem emlékeztem.  ;D

--- Idézetet írta: galamb - 2010. November 25., 23:46:57 ---Nem gonosz dolog hagymásbabot enni? Tartózkodj vele együtt egy kis szűk légtérben pár óra múlva... Nem csak hogy gonosz, de a bioterrorizmus fogalmát is kimerítheti!  :badteeth:

--- Idézet vége ---
Ja, ha így fogjuk fel, akkor velejéig romlott.  :lol:

Genzo:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. November 26., 10:10:43 ---örülök, hogy eddig sikerült elkerülnöm.

--- Idézet vége ---

Én meg irigyellek ezért :)

talgaby:
Meglehet. Aláírom, az az idegesítő tüc-tüc szinte érezhetően ölte az agysejtjeimet, annyira rémes. Ha ez egy Lady Gaga-szám (nem, komolyan egyetlen árva számot se hallottam még életemben tőle, sőt, kb. két hónapja tudtam meg, hogy ez egy énekesnő, nem egy alternatív divattervező, és igen, ennyire teszek a celebhírekre), örülök, hogy eddig sikerült elkerülnöm.

zozi56:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. November 26., 07:47:15 ---Sőt, annyiban káros volt, hogy eddig a Nirvana egyetlen, még elviselhető számáról is kiderült most számomra, hogy Cobain gyakorlatilag csak artikulátlanul üvölti a szöveget a mikrofonba, pedig egész eddig a zene mellett olyan volt, mintha valami dallam is lenne benne.

--- Idézet vége ---
Mert ha jól hallom, a refrén dallama változott benne (hozzáigazították a háttérbeli prüntyögéshez).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése