HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (303/1125) > >>

Wearwolfff:
Nem én. Vagyis én, mert mostanában én vagyok az aki a legtöbbet ért az ilyesmihez. De ez inkább csak html+css+nagyon alapszintű mysql+php. Felismerem, hogy melyik rész miért felel, azokban kis módosításokat tudok eszközölni, de mondjuk egy vadiúj hírkezelőt már nem tudnék írni, csak belepasszintani a rendszerbe egy készet. De azért ezt azért én is kiszúrtam volna, mert nagyon ormótlanul nézett ki. A többiek meg még nem szóltak, így nem tudtam, hogy gáz van.

zozi56:
Ja, hogy te csinálod a lapot... :) Nem tudtam. Cseréljetek ftp-jelszót mindenképp.

Wearwolfff:
Akkor, elvileg mindenhonnan kigyalultam. Kösz. Annak a genyónak tényleg nem kellett volna ott lennie.

Átnéztem az összes lapot és tényleg rosszul emlékeztem. Van javascript több helyen is. A fórum menüje is az. Én csak annyit észleltem az egészből, hogy mikor rányomtam a bejelentkezésre, akkor villant egy üres lap, majd bejött az oldal. Kilépésnél detto, de nem vinnyogott nekem semmi. De majd most alváskor elindítok egy teljes ellenőrzést, biztos ami biztos. Ha legközelebb ilyesmit észlelek, akkor már tudni fogom, mi van.

zozi56:

--- Idézetet írta: Wearwolfff - 2010. November 26., 22:10:05 ---Akkor az adblokkoló fogja meg, és azért nem jut el a riasztásig. Mindjárt szétnézek a kódokban, viszont javascript az seholsincs emlékeim szerint.
--- Idézet vége ---
Hogyne lenne. Ez rögtön egy obfuscated javascripttel kezd a nyitó body tag után.

--- Idézet ---Melyik résznél jön elő, rögtön bejelentkezés előtt, vagy az után?
--- Idézet vége ---
Oldalbetöltéskor fut le. Tehát már bejelentkezés előtt is.

talgaby:
Fura, nálam nem megjeleníthetővé válik az oldal.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése