HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (31/1125) > >>

HeirToGrievous:
@Intruder:
Ja, igen, ez kimaradt. Ha belenézel, és nem találsz bele, mert hamarabb összezáródik a karika, akkor is kapsz a válladra.
Középsuliban elég sokat szivattuk egymást. Pl. Úgy tettél mintha ásítanál, így a karika a szád előd volt, mert oda úgysem fog beszúrni az ujjával, hopp egy vállas!
Kért egy radírt, "Melyiket? EZT?" :nezze: Hopp egy vállas!

@turkia:
Ja, és "A Gyűrűk Ura" is tisztességtelen, mert rasszista módon ábrázolta szegény félre- és meg nem értett orkokat, akik csak be akartak illeszkedni Középfölde társadalmába, de az előítéletek miatt nem volt rá lehetőségük.

https://www.ranker.com/list/racism-in-lord-of-the-rings/melissa-brinks

turkia:
Intruder, a Csernobil is rasszista?!  Na de HeirtoGrievous, hogy a Kingdom Come is az legyen?! Rohadt 14. századi rasszisták! A  banderiális haderő, meg a pestis bezzeg kellett, csak szegény fekák nem! Jó hogy szóltatok, így idejében el tudom kerülni mindkét bigott alkotást!  ;D
Na ja, teccettünk volna gyarmatosítani mi is, mint a francőzisek, vagy identitáskeresés közepette túlkompenzálni, mint a töri során pár jelentősebb katonai konfliktust már kirobbantó germánok.  Jaja, a Witcher körüli hangulatkeltésről hallottam, kis lebarnult Ciri kellett volna valakinek. Aztán mivel óriási lett a felháborodás, talán hagyják ezt az őrületet.

De ez a kézjel óriási! White power! Komolyan, szavak nincsenek.  :lol: Egy spanyol polgármester szerint pedig a migránsok "fiatal, álmaikat kergető HŐSÖK". Na ez a polgármester tuti bekajálná ezt a kézjelet. Mondjuk egy ilyen megható, zenés, érzékenyítő  montázst megnéznék az európai csajok seggét fogdosó "hősökről", amint Demjén Szabadság Vándorai c. számára késelnek Berlinben. Egy baráti házaspár ott lakik, durva sztorikat mesélnek. Múltkor vki eldobott egy db petárdát az úton, erre elsötétültek az ablakok. Ki se mertek nézni.   :-\
 Azt hallottátok, hogy vagy 5 éve egy néger turista lefényképezte a Negro cukorkát és kiírta valahová, hogy a cukorka jele meg egy AKASZTOTT NÉGER?! A pasi olyan hülye volt, hogy a mondjuk első pillantásra könnyen kivehető kéményseprőt látta annak. Szóval ott még a piktogram értelmezése se ment.   :badteeth:

Intruder:
Köszi az infót! Én idáig csak azt tudtam, hogy nem szabad ilyenkor a kézre nézni, de, hogy miért azt nem. :D

SuperSkrull:
Mindig tanulok tőletek valamit, ha itt olvasgatok ;D  :worship:

Recsi:
azt hittem azt jelenti, hogy valami metált hallgat a faszi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése