Én sosem találkoztam azzal a játékteremmel.
Bár az is igaz, hogy a haverokkal inkább PC klubbokba (vagy mikbe) jártunk (leginkább a Tóciban), ahol multizni lehetett.
Emlékszem annak idején (áááállítólag) a Nagytemplom környékén volt egy hely ahol, ha jó minden igaz, 120 Ft volt egy óra (lehet sokat/keveset mondtam, nem tudom már, a lényeg, ha elviekben az lett volna a legolcsóbb hely a városban) , és amiről sokan váltig állították, hogy létezik, de hogy merre található, azt persze már nem tudták megmondani. XD
Egyszer valami ilyesmi párbeszéd zajlott le:
[osztálytárs haverja]: Tesóm ott játszott 500-ért több, mint 4 órát! Lealázott mindenkit rendesen Starcraftban!
[Mi]: És merre van?
[osztálytárs haverja]: Mit t'om én, nem voltam vele.
[Mi]:
Néha azért a Plázában játszottunk a Time Crisis 2-vel, meg egy ahhoz hasonló Jurassic Park-os játékkal egy általános iskolás osztálykirándulás alkalmával egy egri (vagy szegedi?
) a kocsmában. Bár nem igazán kocsma volt, mert rendes kaját is lehetett rendelni, amit késsel-villával kellett megenni, viszont étteremhez képest meg túlságosan füstös volt a levegő.
Majd egyszer volt szomszédainknak lett egy PS2-je, így onnantól kezdve egy Ft-ot nem adtam a Time Crisis 2-ért, mert nála játszottam.
És, ami poén.. A játékot ugyebár ketten is lehetett játszani, de a játékhoz csak egy pisztolyt adtak, így egyikünk kénytelen volt kontrollerrel tolni. Mivel én még nem voltam hozzászokva, hogy a teljes irányítás elfér a két kezemben, én a pisztollyal mentem, viszont haverom így is lehagyott pontok terén (nem is kicsit), mert ő annyiszor végigvitte, hogy tudta, melyik ellenfélre kell lőni, melyik adja a több pontot.