HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (30/1125) > >>

talgaby:
Igen, a magyarok a megszálló/fosztogató támadók. Mert hát az is történt. :)

turkia:

Ha már szóba került a Kingdom Come, valaki játszott vele? Úgy tudom, tele van kunokkal, magyarokkal a jellegzetes emberarcú sisakokkal. De a magyarok ott ellenségként vannak? Mert ha igen, nem vinne rá a lélek a játékra/harcra. Pedig nagyon bejön a játék miliője. Az egyik kedvenc történelmi időszakom a magyar Anjou-kor első fele, ez meg akkor tolja talán.

"Ő az én juhaim pásztora és a szakállánál fogva fogom előrángatni barlangjából."
Hát hogy a pi..ába tudtak már így üzengetni királyok egymásnak, zseniális szókimondó szövegek voltak!  :cool:  Olyan Witcher-pótléknak szánnám a játékot.

Farek:
Na, akkor most hagyjuk abba az aktuál  politikát és minden ahhoz kapcsolódó dolgot vagy arra való utalást. Ez nem az az oldal.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Június 09., 13:43:20 ---A kézjel meg szerintem puszta hülyeség, amibe belemagyarázzák a rasszizmust, mint például a Negro cukorkába. ... Szóval, aki ebbe mindenáron bele akarja látni a rasszizmust, akkor az egy idióta és kb bekaphatja.  :stupid: :smileythefinger:

--- Idézet vége ---

Persze, hogy az. És ami a legszörnyűbb, hogy ezek mind demokrata agyszülemények, szóval el lehet képzelni, milyen lesz a világ, ha újra demokrata elnöke lesz Amerikának.

Hivatalos riport az említett eseményről:

Az emlíetett esemény cenzúrázatlanul:

Sepi:

--- Idézetet írta: turkia - 2019. Június 09., 08:25:13 ---Azt hallottátok, hogy vagy 5 éve egy néger turista lefényképezte a Negro cukorkát és kiírta valahová, hogy a cukorka jele meg egy AKASZTOTT NÉGER?! A pasi olyan hülye volt, hogy a mondjuk első pillantásra könnyen kivehető kéményseprőt látta annak. Szóval ott még a piktogram értelmezése se ment.   :badteeth:

--- Idézet vége ---
Az 50 cent volt, és ki is rakta a közösségi oldalára. De sok amerikai magyar elmagyarázta neki és a sok idióta követőjének, hogy az egy kéményseprő és szó sincs rasszizmusról.

A kézjel meg szerintem puszta hülyeség, amibe belemagyarázzák a rasszizmust, mint például a Negro cukorkába. Nekem már ott sántít az egész, ha megnézzük, akkor az nem is W hanem egy M betű, csak hát azzal nem jön ki a White szó, ezért már túlmagyarázzák, hogy fordított W és annak az egyik szára a P.  :rolleyes: Szóval, aki ebbe mindenáron bele akarja látni a rasszizmust, akkor az egy idióta és kb bekaphatja.  :stupid: :smileythefinger:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése