HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (290/1125) > >>

exactlee:
Az új jelszó menüpont tutira nem működik.
Pedig jól jönne.  :whistle:

Zerit:

--- Idézet ---(Zerit, tudsz neki segíteni?)
--- Idézet vége ---
a regisztracio automatikus es tudtommal nincs semmilyen kizaro tenyezo, ami akadalyt gorditene a bejutas ele
de ha megis gondok akadnak, akkor akar itt is nyugodtan irhat egy szemlyes uzenetet nekem az illeto es utananezek a dolgoknak

Wearwolfff:
freemailből a szimplát szoktam használni. puritán, tiszta, gyors,amilyen kell. Nem igen szokott spam lenni, ami van az meg a spam mappában landol, ahonnan automatikusan törlöm őket. Havonta talán tíz van, amit a spamszűrő nem fog meg, meg talán az optimalosok, de azt meg üzletpolitikailag küldözgetik. Az is igaz, hogy nem regizek mindenhova ezzel a címmel. Kamucímnek altavizslát használok. Meg citromailt, az igaz. Csak említettem, hogy régebben a hotmail nekem marhatrágya volt, meg a primposta is.

talgaby:
Évek óta hotmailen vagyok, és jelenleg havonta fél tucat alatt van az átengedett spamek száma. Plusz nagyon nincs más lehetőség, mert a magyarok közül a freemail régen használhatatlanul rossz volt, ahogy hallom, ma csak egy fokkal jobb, a citromail arra való, hogy kamu fiókokat hozzunk létre rajta és megnézzük, összejön-e a havi beengedett 1000 spam (egyszer nekem igen), külföldiből meg a gmail köztudottan átvizslatja minden küldött leveled, a yahoomail meg... az jó kérdés, talán az csak annyi, hogy Magyarországon valamit hülyült régebben. (Bár amilyen ütemben zuhan a Yahoo, nem csodálnám, ha hamarosan valaki felvásárolná, akkor meg megint ott van az ember, ahol a part szakad.)

Knetnél keress meg egy adminisztrátort. Lehet, hogy kézzel kellene aktiválni a regisztrációdat.
CO jó kérdés, régen mintha lett volna a bejelentkezőoldalon is egy Kapcsolat fül. Kendra mailcímét meg nem tudom, őt kellene megkeresni ezzel kapcsolatban. (Zerit, tudsz neki segíteni?)
A C4A működik, csak ott meg az kell, hogy beregisztrálsz oda, és jelzed a Knet fórumán a C4A topicban, hogy létezel és aktválást kérsz. Szóval amíg nem jutsz be a Knet fórumába, oda se fogsz.

Wearwolfff:
Nekem régebben volt Hotmailes fiókom és két hónapig, ha használtam. Rengeteg mailvírus és levélszemét jellemezte. Nem csoda, hogy nem megbízható. Nem tudom, az utóbbi időben, mit fejlesztettek, de lehet, hogy biztonsági okokból nem engedi, de ezt szerintem inkább ott kellene megkérdezned, talán a kepregeny.net kapcsolat részénél.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése